Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină condusă de o tânără de 18 ani

Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină condusă de o tânără de 18 ani

O tânără de 18 ani, aflată la volanul unei mașini a produs un accident după ce nu a păstrat distanța regulamentară față de un biciclist. Bărbatul a ajuns la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DJ 106A, între Sibiu și Rășinari, zona Tropinii Noi.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Rășinari, o sibiancă în vârstă de 18 ani nu a păstrat distanță laterală de siguranță și a acroșat o bicicletă condusă pe aceeași direcție de către un sibian în vârstă de 57 de ani.

La fața locului a ajuns și un echipaj de tip C al ambulanței. Personalul medical a acordat îngrijiri medicale bărbatului care a suferit traumatisme de membre inferioare și superioare. A fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Fără mari probleme de trafic.

Foto principală: sugestivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 11 luni

Cum nu se poate mai buna combinatia...neica nimeni la volan, probabil nici nu ajungea cu picioarele bine la pedale si alt neica nimeni ce nu avea probabil nimic reflectorizant pe haine sau echipament de protectie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus