Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ziua Porților Deschise la AFT

Ziua Porților Deschise la AFT

În cadrul evenimentelor dedicate Zilei Forţelor Terestre, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza în data de 21 aprilie 2023, în intervalul orar 10:00-13:00, la sediul instituţiei din str. Revoluţiei, nr. 3-5, Ziua Porţilor Deschise.

Cu acest prilej, studenţii, instructorii militari şi cadrele didactice din academie vor pregăti, pentru toţi cei care vor dori să afle detalii despre instituţia de învăţământ superior militar sibian, trasee de vizitare a amfiteatrelor, sălilor de specialitate şi seminarii, bazelor sportive şi de instruire, exerciţii demonstrative, expoziţii de echipament şi tehnică militară şi, nu în ultimul rând, momente artistice susţinute de Muzica Militară a academiei, anunță repezentanții instituției printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus