Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Concert Bosquito, meci pe Stadionul Municipal, tură cu bicicletele și retro party

Ce facem în weekend? Concert Bosquito, meci pe Stadionul Municipal, tură cu bicicletele și retro party

Weekend-ul acesta este unul plin de evenimente. Mergem la concert Bosquito, plecăm în tură cu bicicletele, avem meci pe Stadionul Municipal, iar seara ne distrăm la un retro party.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „John Wick: Capitolul 4” „Inocentul”, „AIR” sau „65” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Concert Bosquito la Oldies Pub

Bosquito concertează sâmbătă, 22 aprilie, la Oldies Pub, de la ora 20. Biletul costă 100 de lei. 

Retro Party la Caro

Caro Sibiu ne așteaptă vineri, 21 aprilie, de la ora 22 la un retro party. „Vino să retrăiești momentele frumoase ale anilor '80 și '90 la petrecerea "Retro party" de la Caro! Ben Boognar va fi cel care va mixa muzica și te va încânta cu melodiile tale preferate din acea perioadă. Te așteptăm vineri, 21 aprilie, începând cu ora 22:00. Și cel mai bun lucru? Intrarea este liberă!”, arată cei de la Caro.

Equilibrum Fest Sibiu

50 de expozanți și conferențiari consacrați din diferite domenii: Astrologie; Ayurveda; Cristaloterapie; Dispozitive Orgonice; Homeopatie; Kabala; Suplimente Nutritive; Parapsihologie; Sacroterapie; Uleiuri esențiale își dau întâlnire în acest weekend la Hotel Ramada, în cadrul Equilibrum Fest

FCH vs F.C.Argeș

F.C. Hermannstadt își dispută victoria sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15, pe stadionul Municipal.

Atelier Stop Motion și Modelaj

Ingenius Hub Sibiu invită pasionații de artă, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11, la un atelier în care vor explora tehnica stop motion și vor crea  un videoclip folosind figurinele modelate în lut. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Tură pe biciclete în Padurea Gușterița

În colaborare cu programul Anii Drumeției, Asociația Tură în Natură va organiza în data de 22 aprilie o tură de biciclete care va porni la ora 10.00 din faţa Bisericii Evaghelice din cartierul Guşteriţa. „La această tură recomandăm utilizarea bicicletelor tip MTB, Gravel, Ciclo-cross sau Electrice. Nu sunt potrivite bicicletele de oraș sau bicicletele tip cursieră cu roți subțiri”, arată organizatorii evenimentului

 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 11 luni

https://www.facebook.com/events/1887214978308438/

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus