Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Festival de goluri la vârful Ligii a IV-a. Urmează meciul decisiv pentru promovare

Festival de goluri la vârful Ligii a IV-a. Urmează meciul decisiv pentru promovare

AFC Inter Stars și ACS Mediaș au făcut spectacol în ultima etapă a ligii a IV-a. Liderul clasamentului a învins cu 11-1 echipa din Copșa Mică iar Inter a dat 10 goluri în meciul cu ACS Unirea Miercurea Sibiului.

Lupta pentru promovare dintre ACS Mediaș și AFC Inter Stars continuă să fie la fel de strânsă și după cea de-a 19-a etapă a Ligii a IV-a la fotbal. Despărțite de doar trei puncte, obținute de ACS Mediaș în meciul din turul campionatului, pe teren propriu, cele două echipe se vor întâlni într-un meci decisiv în etapa următoare, programată să aibă loc sâmbătă.

Meciul se va desfășura pe terenul Obor și o victorie ar asigura promovarea echipei care va câștiga acest meci. ACS s-ar desprinde la 6 puncte în cazul unei victorii iar Inter Stars ar ajunge la egalitate de puncte cu actualul lider dar ar beneficia de avantajul golaverajului, net superior adversarilor. Rezultatul cu care se va încheia partida contează, de asemenea, în ecuația promovării. Mediașul a câștigat cu 2-1 meciul din tur iar Inter Stars are, din nou, avantajul golului marcat pe teren advers. 

Până la întâlnirea directă, cele două echipe au defilat din nou în ultima etapă. ACS Mediaș a primit gol în meciul cu CS Orășenesc Copșa Mică, dar a marcat de 11 ori. Interul a încheiat fără gol primit și a reușit să înscrie de 10 ori în poarta adversarilor de la ACS Unirea Miercurea Sibiului și ajunge la un golaveraj impresionant, chiar și pentru Liga a IV-a, cu 148 de goluri marcate și doar 9 primite. Foto: Facebook FC Inter Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 11 luni

De doi ani de zile nu mai contează golul din deplasare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus