Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Prezentatorul TV american Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani

Prezentatorul TV american Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani

Prezentatorul TV american Jerry Springer, cunoscut pentru emisiunile sale controversate, marcate uneori de înjurături, vulgarităţi şi altercaţii fizice, a murit la vârsta de 79 de ani, informează agenţiile de presă internaţionale, citate de Agerpres.

Informaţia a fost confirmată de agentul său pentru agenţia PA, a anunţat DPA. Potrivit AFP, Jerry Springer a murit la Chicago "după o scurtă suferinţă", a anunţat site-ul TMZ.com, citând o sursă din familia jurnalistului de televiziune.

El era cunoscut în calitate de prezentator al "The Jerry Springer Show", un talk-show care a fost difuzat din 1991 până în 2018 în Statele Unite.

Acea emisiune a fost sursa de inspiraţie pentru "The Jeremy Kyle Show", un program TV difuzat în Regatul Unit de postul ITV în perioada 2005-2019.

Înainte de a-şi construi o carieră în televiziune, pe parcursul căreia a fost şi reporter pe teme politice şi comentator, Jerry Springer s-a remarcat şi în domeniul politicii, fiind primar al oraşului Cincinnati şi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy. 

foto Jerry Springer Show/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus