Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Urban Bike Revolution deschide sezonul velo cu un tur cu bicicletele prin oraș. „Demonstrăm că bicicleta este, poate, soluția cea mai convenabilă”

Urban Bike Revolution deschide sezonul velo cu un tur cu bicicletele prin oraș. „Demonstrăm că bicicleta este, poate, soluția cea mai convenabilă”

Reprezentanții asociației Urban Bike Revolution anunță deschiderea simbolică a sezonului velo cu un tur cu bicicletele prin oraș, tur ce va avea loc luni, 1 Mai. Turul va pleca din Piața Mare a Sibiului, de la ora 3 după-amiaza, iar părinții sunt încurajați să-și aducă și copiii. Bicicleta este poate soluția cea mai convenabilă pentru deplasările în spațiul urban și cea mai accesibilă tuturor, susțin organizatorii.

„Începând cu 2022 ne-am propus să transformăm celebra zi de 1 mai în ziua în care deschidem în mod simbolic sezonul velo, prin crearea unui eveniment de tip tur de bicicletă pe străzile orașului. Este aceea zi în care, pornind din Piața Mare, explorăm orașul și ajungem prin diverse cartiere și pe străzi care în viața de zi sunt foarte aglomerate. În acest fel demonstrăm că bicicleta este poate soluția cea mai convenabilă pentru deplasările în spațiul urban și cea mai accesibilă tuturor.
Încurajăm părinții să vină la tur cu cei mici tocmai pentru a le arăta orașul dintr-o perspectivă pe care nu au oportunitatea de a o explora în fiecare zi,” scriu reprezentanții asociației  pe facebook.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus