Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Femeia de 80 de ani care a plecat de acasă a fost găsită în zona gării

Femeia de 80 de ani care a plecat de acasă a fost găsită în zona gării

Actualizare ora 19.51 Femeia a fost găsită în zona stației CFR Sibiu. Nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost preluată de către membrii familiei, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știre inițială. Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 80 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni, anunță vineri dupăa amiaza reprezentanții IPJ Sibiu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 28 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12,30, soția sa, CÂMPEAN IVONA, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni,” transmite sursa citată.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 60 - 65 de kg, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

În momentul plecării, femeia purta o bluză cu mânecă lungă, de culoare roșie, pantaloni sport de culoare galben muștar, încălțăminte sport multicoloră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus