Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
21°C

Primăria Racovița a semnat contractul pentru execuția proiectului „Modernizare drumuri publice în localitățile Racovița și Sebeșu de Sus”

Primăria Racovița a semnat contractul pentru execuția proiectului „Modernizare drumuri publice în localitățile Racovița și Sebeșu de Sus”

La începutul lunii aprilie, primarul comunei Racovița, Andreea Voicu, împreună cu reprezentantul, societății câștigătoare a licitației, SC Geiger Transilvania SRL au semnat, la sediul Primăriei Comunei Racovița, contractul de lucrări privind “Modernizare drumuri publice în localitățile Racovița și Sebeșu de Sus”.

Proiectul, în valoare de 10.500.000 lei, este finanțat din Programul Național de Investii “Anghel Saligny”, derulat prin Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice. Valoarea de execuție a lucrărilor este de 9.903.690,81 inclusiv TVA.

Proiectul tehnic prevede modernizarea străzilor prin asfaltare/pavare, realizare trotuare, intrări în curți și rigole acoperite.

Vor intra în modernizare următoarele străzi:

Localitatea RACOVIȚA: Str. Cornel Lupea: asfalt, Str. Brazilor: asfalt, Str. Gării: asfalt, Str. Suru: pavaj, Str. Negoiu: pavaj.

Localitatea SEBEȘU DE SUS: Str. Malului Ax 1: pavaj, Str. Malului Ax 2: pavaj,  Str. Aurel Călin: asfalt, Str. Tătaru: piatră cubică, Str. Poduri: asfalt, Str. Jiliști: asfalt,  Str. Suru: asfalt, Str. Unirii: asfalt,  Str. Râului: pavaj,  Str. Iazul Morii: pavaj, Str. Țărmuri: pavaj, Str. Plaiului: asfalt, Str. Valea Moașei: asfalt.

„Aceasta este cea mai mare finanțare pentru un proiect de investiții obținută până în prezent pentru comuna Racovița. Racovița se dezvoltă! Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea comunității noastre și ne-au sprijinit ca acest proiect major de investiții să intre în implementare. Mulțumesc cetățenilor pentru răbdare și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Doamne ajută să fim sănătoși și execuția lucrărilor să fie cu succes!"

Termenul pentru predarea amplasamentului și ordinul de începere al lucrărilor a fost 24 Aprilie 2023. Termenul de execuție: 18 luni de la data începerii lucrărilor.

Sursă foto: Facebook/Primăria Racovița 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus