Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Kartistul Mircea Marco Pătru aduce pentru al doilea an consecutiv Cupa României la Sibiu: „Îmi doresc să devin Campion Național”

Kartistul Mircea Marco Pătru aduce pentru al doilea an consecutiv Cupa României la Sibiu: „Îmi doresc să devin Campion Național”

Mircea Marco Pătru, pilotul de la Clubul Sportiv Sibiu „Racing Team”, câștigă pentru al doilea an consecutiv Cupa României, la clasa Junior Rotax. Competiția a avut loc în weekendul 21-23 aprilie și s-a desfășurat pe circuitul AMCKart din București, fiind organizată de Federația Română de Karting. Startul a fost luat de 14 piloți, o parte dintre ei fiind și din alte țări. 

Cupa României a început cu ziua de vineri, când au avut loc antrenamente pe circuitul AMCKart. Sâmbătă, după antrenamentul oficial, au urmat antrenamentul cronometrat și două manșe de calificare pe care le-a dominat Mircea, oferindu-i pole position în cursa de duminică.

 
Mircea a trecut linia de finish cu un avans de peste 3 secunde față de locul 2 în finala de duminică. Astfel și-a trecut în palmares a treia cupă a României din cariera lui de kartist.

„Fiind ultimul an pentru mine la această clasă, pentru că în luna august împlinesc vârsta de 14 ani, am planuri mari anul acesta competițional. Îmi doresc să devin Campion Național la clasa Junior Rotax pentru a participa în luna noiembrie la Grand Final în Bahrain. Weekend-ul trecut a fost unul perfect pentru mine, care mi-a dat speranțe mari. Sunt extrem de fericit!", spune Mircea. Prima etapă a Campionatului Național de Karting, va avea loc peste o săptămână pe același circuit de karting din București unde echipa sibianului speră la același rezultat!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus