Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Ce facem în ultima lună de primăvară la Sibiu? Folkfest la Căsuța MGS, Summer Break Festival și Maratonul Internațional, printre evenimentele lunii mai

Ce facem în ultima lună de primăvară la Sibiu? Folkfest la Căsuța MGS, Summer Break Festival și Maratonul Internațional, printre evenimentele lunii mai

Luna mai aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Primele sărituri cu parașuta din sezonul 2023, Este Film Festival, Maratonul Internațional sau Folkfest la Căsuța MGS sunt doar câteva dintre evenimentele la care putem participa în luna mai la Sibiu.

Am pregătit mai jos o listă cu principalele activități ale ultimei luni de primăvară:

Lansare single Domino

Vineri, 5 mai, trupa DOMINO ne invită la Oldies Pub din Sibiu. Trupa lansează noul single „MUZICA VINDECĂ RĂUL DIN NOI”.

Primele sărituri cu parașuta la Sibiu din sezonul 2023 

În primul weekend din luna mai, Clubul Benzoi așteaptă iubitorii de adrenalină să-și descopere limitele și să încerce saltul cu parașuta. Rezervările se pot face aici sau la numărul de telefon 0726710780.

Armonia Disco & Retro Party la Backyard

Melodiile anilor 90 vor putea fi auzite din nou la Armonia Retro la Backyard în 6 mai, de la ora 20.  Rezervări la mese în locația Backyard se pot face la: +40 (743) 272 597.

Transilvanian Brunch: ciocolată și verdețuri de primăvară

My Transylvania şi Somartin 65 ne invită sâmbătă, 6 mai, la evenimentul „Transilvanian Brunch: ciocolată și verdețuri de primăvară”.

Programul evenimentului:
11:00 - 13:00 / Brunch cu specialități locale de sezon
13:00 - 15:00 / Plimbare prin sat și program de vizitare
15:00 - 16:00 / Ateliere pentru copii și adulți

Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea

Proiectul LUPII lui Calancea și Surorile Oșoianu continuă și ajunge luni, 8 mai, de la ora 19, la Centrul Cultural Ion Besoiu.

ESTE FILM Festival

A șaptea ediție a festivalului va avea loc în perioada 10 - 14 mai 2023. „Vă așteptăm cu proiecții de film, sesiuni Q&A, interviuri, dezbateri, competiția de scurtmetraje românești de ficțiune, dar și cu surprize. Nu uitați să vă notați datele în calendar!”, arată organizatorii evenimentului.

Folkfest la Căsuța MGS 

În weekend-ul 13-14 mai căsuța MGS ne așteaptă la Folkfest. „FOLKFEST este primul festival de muzică folk pe care îl organizăm la Căsuța MGS în munții Cindrelului pentru anul 2023! Vor fi două zile pline de muzică folk, animate de prietenul nostru RAUL BOCHIS. Căsuța MGS va pregăti pentru toți participanții câteva preparate pe care deja le-am făcut renumite la Căsuță: Ciorbița cu afumătură, Gogoși, Clătite cu măr”, arată cei de la Căsuța MGS.

Stand up comedy cu Natanticu, Ciobanu & Raul - Băieți de Provincie

Vineri, 26 mai, de la ora 21, suntem invitați la Cabana Valea Aurie la un show de stand up comedy cu Natanticu, Ciobanu & Raul. Bilete sunt disponibile aici.

Maratonul Internațional Sibiu

În ultimul weekend din luna mai ne vedem la start la ce-a de-a 12-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Termenul limită de înscriere este data de 5 mai, ora 23:59. Maratonul Internațional Sibiu 2023 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal MultiversX, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă.

Ziua Porților Deschise la Aeroclubul „Hermann Oberth” Sibiu

Aeroclubul României organizează și la Aeroclubul Teritorial "Hermann Oberth" Sibiu ziua porților deschise. Evenimentul va avea loc în 27 Mai, între orele 10 și 15. Toți cei prezenți vor avea ocazia să participe de aproape la o zi de activitate de zbor și să cunoască aeronavele și personalul.

Vino Sibiu

Vino revine în parcul Tineretului între 18 și 21 mai. „Te așteptăm la Vino Festival 2023 cu mâncăruri bune   și concerte, dar și cu multe surprize pentru cei mici!”, arată organizatorii evenimentului. 

Transilvania Tattoo Expo

A 11-a ediție a Transilvania Tattoo Expo revine la Sibiu în perioada 26 mai - 28 mai. 

Nostalgic Dacia la Muzeul ASTRA

Între 5 și 10 autoturisme Dacia 1300 și 1310, din perioada anilor ’70-’80, vor fi prezentate, împreună cu propriile povești, adunate de către actualii proprietari ai mașinilor, la Muzeul Astra duminică, 28 aprilie, de la ora 10. Obiecte, printre care și costume de epocă, inclusiv din colecțiile Muzeului ASTRA, vor întregi mica expoziție, care va fi comunicată publicului de către muzeograful Adrian Alexe.

Summer Break Festival 

3 scene, 6 zile de party, street-food bun și băuturi faine, la tine în oraș. „Între 31 mai și 5 iunie nu o să vrei să fii nicăieri altundeva decât la Summer Break Festival”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus