Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

NXP Semiconductors, companie de talie globală, vine la Sibiu: ”Oferim echipelor noastre libertatea de a lucra de oriunde doresc”

NXP Semiconductors, companie de talie globală, vine la Sibiu: ”Oferim echipelor noastre libertatea de a lucra de oriunde doresc”

Compania olandeză NXP Semiconductors, producătoare globală de semiconductori și soluții software inovative, pregătește deschiderea la Sibiu a unui birou. Compania numără deja aproape o mie de angajați în România și încă de la jumătatea anului trecut se află în continuă expansiune.

”În prezent avem o echipă cu 980 de angajați și ne vom extinde în România prin deschiderea la Sibiu a unui nou centru software.

Trăim o revoluție tehnologică și studiile arată că până în 2030 vor exista peste 40 de miliarde de device-uri ultraconectate. Noile tehnologii, inteligența artificială, roboții de chat și cipurile sunt elemente care compun viitorul”, a declarat Simona Almajan, manager pentru România al NXP Semiconductors, pentru The Diplomat. Declarațiile au fost făcute recent în cadrul conferinței ”Locurile de muncă ale viitorului”, organizată de publicația The Diplomat-Bucharest.

Referitor la angajați și locurile de muncă, managerul național al NXP Semiconductors spune că flexibilitatea este cheia.

”Oferim echipelor noastre libertatea de lucra de oriunde doresc, managementul susține acest mod flexibil de muncă. Provocările sunt cele legate de comunicare și socializare. Candidații noștri se așteaptă la un stil de muncă flexibil. Nu există o altă cale și este inclusă în oferta noastră pentru potențialii candidați. Nevoile s-au schimbat și angajații au alte așteptări”, a mai declarat Simona Almajan în cadrul evenimentului citat.

NPX este lider global în dezvoltarea de software pentru tehnologiile de tip 5G, Wireless, Automotive (ADAS, AI/ML, Radar), soluții de securitate și instrumente folosite în dezvoltarea de software. Centrul din București se concentrează pe două domenii în continuă transformare: Automotive și Internet of Things.

Sursa foto: The Diplomat

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus