Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

25 de lei în peluze și 40 de lei în tribune: FRF a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României de la Sibiu

25 de lei în peluze și 40 de lei în tribune: FRF a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României de la Sibiu

Federația Română de Fotbal anunță punerea în vânzare a biletelor pentru finala Cupei României ediția 2022-2023: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj.

Evenimentul este programat miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

”Va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiții fotbalistice din țara noastră se va disputa în inima țării, la Sibiu, oraș aflat la câțiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 și cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediții”, anunță FRF într-un comunicat de presă.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) și 40 RON (tribune).

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Farul – FCSB se înfruntă în finala Cupei ”Liga de Tineret”

La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României. Duelul pentru trofeu dintre Farul Constanța și FCSB în Cupa ”Liga de Tineret” este programat miercuri, 24 mai, ora 14:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Cu doar câteva ore înaintea partidei Sepsi – U Cluj, finala Cupei României.

În competiție, cele două finaliste au terminat pe primele două locuri în Grupa B – Est (FCSB urmată de Farul), apoi au trecut de FC Botoșani (7-6), CFR Cluj (4-0), în cazul FCSB, respectiv de Politehnica Iași (6-4) și FC Argeș (4-0), în cazul Farului.

Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 RON și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus