Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Fata de 14 ani care a plecat de 2 zile de acasă, din Poplaca, a fost găsită în zona Muzeului Astra. A stat la o prietenă, în Sibiu

Fata de 14 ani care a plecat de 2 zile de acasă, din Poplaca, a fost găsită în zona Muzeului Astra. A stat la o prietenă, în Sibiu

Fata în vârstă de 14 ani care a plecat de acasă din Poplaca luni a fost găsită de polițiști joi, în zona Muzeului Astra. Ea le-a spus polițiștilor că stat la o prietenă din Sibiu în cele două zile în care a lipsit de acasă, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Astăzi, în jurul orei 15,30, minora a fost depistată pe DJ 106A, în zona Muzeului Astra. Aceasta a declarat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, ar fi locuit la o prietenă, în municipiul Sibiu,” transmite sursa citată.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni. Fata a fost preluată de către familie.

Alerta pentru dispariția fetei a fost dată luni dimineață, în jurul orei 2, când tatăl fetei a anunțat poliția. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus