Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Cu motocicleta la expoziție, pe scările rulante din mall: Ovidiu Popârțan și Andy Fazekas vernisează o expoziție de motociclete

Cu motocicleta la expoziție, pe scările rulante din mall: Ovidiu Popârțan și Andy Fazekas vernisează o expoziție de motociclete

Sibiu Bike Show este o expoziție de motociclete care va fi vernisată de doi dintre sibieni cunoscuți pentru pasiunea lor în acest domeniu: Ovidiu Popârțan, de la Transilvania Tattoo Expo, și Andy Fazekas, de la Red Bull Romaniacs.

Opt dintre motocicletele care vor fi expuse până la finele lunii în Promenada Mall au fost deja amplasate pe holurile complexului comercial. „Una dintre motociclete a trebuit urcată pe scările rulante de echipa de organizatori, din cauza lungimii, de peste trei metri. Este vorba despre modelul Slide 300, o motocicletă construită în 2006, în SUA de către compania Big Bear Chopper”, se arată  într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului, de către organizatori.

Vernisajul expoziției este programat duminică, de la ora 17:00, și vine în avanpremiera Transilvania Tattoo Expo, care va începe pe 26 mai. „Începând de sâmbătă, 13 mai, vă așteptăm la Problema Mall Sibiu, la o expoziție de motociclete, de motociclete speciale, motociclete custom, motociclete de viteză, motociclete retro, câte un exemplar din fiecare segment moto special. În afară de asta, avem o expoziţie de fotografie inspirată dintr-un tur al lumii, făcut de făcut de un amic din Germania, Heiko Gantenberg, care a petrecut 952 de zile înconjurul lumii prin prisma meseriei de tatuator”, anunță Ovidiu Popârțan, organizator al expoziției și al convenției internaționale de tatuaje.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dfghdfgh

Acum 4 luni

Rosco cu tine ce este pe acolo? te-ai dat pe motociclete?... :)

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus