Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Recomandările IPJ Sibiu pentru spectatorii de la finala Cupei României: Răbdarea tuturor va fi pusă la încercare, folosiți mijloacele de transport în comun sau deplasați-vă pe jos

Recomandările IPJ Sibiu pentru spectatorii de la finala Cupei României: Răbdarea tuturor va fi pusă la încercare, folosiți mijloacele de transport în comun sau deplasați-vă pe jos

Finala Cupei României se va desfăşura pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 24 mai. IPJ Sibiu îi sfătuiește pe toți cei care vor ajunge la eveniment să aibă răbdare în trafic și să folosească mijloacele de transport în comun sau să se deplaseze pe jos.

Citește și: Covăsnenii ajung în Sibiu cu un tren special. Mâine e finala Cupei României

„Meciul de fotbal din Cupa României, desfășurat mâine, 24 mai, începând cu ora 20:30 pe Stadionul Municipal Sibiu, va atrage cu siguranță ambuteiaje rutiere. Suporterii care vin să își susțină echipa vor aglomera atât căile rutiere de acces spre Stadion, cât și pe cele pietonale, o parte dinte aceștia vor sosi cu trenul, alții organizați cu autoare sau mașini personale. Cert este că în trafic răbdarea tuturor va fi pusă la încercare”, transmite IPJ Sibiu.

Atfel, mai multe echipe ale poliției rutiere, de ordine publică dar și cuplurile chinotehnice vor asigura măsurile de siguranță publică și rutieră din municipiul Sibiu. 

„În acest sens, le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic și să dea dovada de respect în trafic. Cele mai aglomerate artere rutiere, începând cu ora 17:00, vor fi: Bvd. C. Coposu, Calea Dumbrăvii și bvd. Victoriei, precum și cele adiacente care converg spre Stadionul Municipal. Recomandarea polițiștilor rutieri adresată spectatorilor este de a folosi mijloacele de transport în comun sau de a se deplasa pe jos”, mai arată reprezentanții IPJ Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Kokos

Acum 10 luni

SE pare ca d-nii politisti nu stiu ca 90% din spectatori sunt din Cluj si din Covasna. Oare cum sa vina pe jos sau cu transportul in comun????
Raspunde

Miki

Acum 10 luni

Tocmai din cauza asta de fapt este apelul: Pentru a nu ne face de ras in fata celor care ne viziteaza prin traficul paralizat si cauzat in principal de 'transportul comunal'. traducerea ar fi: va dam autobuze azi sau mergeti pe jos ca avem musafiri
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 luni

Traduc eu ceea ce a zis domnul: Pentru ca suntem niște idioți și am făcut de la 0 un stadion în mijlocul orașului, care în PUG era de fapt la marginea orașului din motive evidente, acum suntem nevoiți sa ne rugam de oameni ca sa nu sufoce orașul, sa meargă pe jos, sa meargă cu transportul în comun și alte idei crete de genul asta.
Raspunde

Ion

Acum 10 luni

Cand esti prost de mic (faci un stadion in centrul orasului si nu te gandesti ca vei avea ambuteiaje), cand esti mare numa te joci!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus