Duminică,
24.09.2023
Heavy Intensity Rain
Acum
20°C

Sibienii se pot înscrie astăzi în Programul Casa Verde Fotovoltaice. Săptămâna trecută, bugetul s-a epuizat în doar 9 minute

Sibienii se pot înscrie astăzi în Programul Casa Verde Fotovoltaice. Săptămâna trecută, bugetul s-a epuizat în doar 9 minute

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că, de miercuri, de la ora 10.00, se pot înscrie în Programul Casa Verde Fotovoltaice persoanele fizice din Regiunea Centru, din care face parte și Sibiul, relatează News.ro.

Potrivit AFM, înscrierea va fi posibilă de miercuri, de la ora 10.00.

”Persoanele fizice DOAR din regiunea Centru - judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu care doresc să se înscrie în aplicaţia informatică destinată Programului Casa Verde Fotovoltaice, o pot face accesând link-ul: https://depunerefotovoltaice.afm.ro/”, anunţă AFM.

Potrivit instituţiei, persoanele fizice din celelalte regiuni se vor putea înscrie conform calendarului publicat: https://www.afm.ro/.../calendar-fotovoltaice-2023_05_03.pdf.

”Înscrierea solicitantului se va face prin completarea unor câmpuri predefinite şi încărcarea documentelor necesare. Documentele trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicaţie. Documentele încărcate la momentul înscrierii în aplicaţie nu vor mai putea fi modificate sau reîncărcate ulterior”, a mai transmis AFM.

Înscrierile pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov au avut loc săptămâna trecută, iar bugetul disponibil s-a epuizat în doar 9 minute.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Mihai

Acum 4 luni

Gone in 4 minutes...alt record.

Raspunde

Croitoru' Hermannstadianu'

Acum 4 luni

La ora 10,07 la revedere program...s-a inchis!Nu inteleg de ce nu ne civilizam odata,sa depunem documentatia la primarie si sa asteptam frumusel sa vina sa monteze(ex.PL,DE).Din start,gospodariile care nu au net de calitate,nu stiu sa umble cu pc-ul sunt defavorizate complet..Si asta o scriu complet dezinteresat pt ca am acasa deja solutii fara 'ajuutoruuuul' pretios al statului.Doar am ajutat pe cineva sa se inscrie...
Raspunde

Ion

Acum 4 luni

Pai sigur. Depunem la primarie, mai vorbim cu mariuca de la taxe, ne mai impinge dosarul in fata. Mai bag in plic si ce sa vezi ala fraier fara pile nu are dosar cu sina, il punem la coada. Civilizat maxim.
Raspunde

Croitoru' Hermannstadianu'

Acum 4 luni

No,atunci depune in 3 minute on-line.Traiasca tastele indragite ca aduc progres si lipsa panouri la cei mai prapaditi si multe panouri la pensiuni si locante!
Raspunde

Magna Horreum

Acum 4 luni

Pentru regiunea Centru, astazi 24 mai, fondurile s-au epuizat in 4 minute! Pai, AFM-ul nu stiu ca aici, in centrul tarii, lucrurile se desfasoara mai domol?? 4 minute, pe bune?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus