Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Cei de la Spitalul Județean anunță punerea în funcțiune a Computerului Tomograf de la Neurologie

Cei de la Spitalul Județean anunță punerea în funcțiune a Computerului Tomograf de la Neurologie
Computerul Tomograf din cadrul pavilionului Neurologie a fost pus în funcțiune după finalizarea etapelor de autorizare și instruire a personalului, anunță reprezentanții Spitalului Județean Sibiu. Astfel, pacienții care vor avea nevoie de astfel de investigații le vor putea face în această secție.
Potrivit reprezentanților unității medicale CT-ul este un aparat de înaltă performanță și a făcut parte din proiectul de modernizarea și echipare medicală a „Neurologiei” printr-o investiție de 40 de milioane lei, din fonduri europene nerambursabile, gestionată de Consiliul Judetean Sibiu. 
Pe lângă Computerul Tomograf, au mai fost achiziționate ecografe, electromiograf, ecograf Doppler, sistem de epurare sanguină, paturi electrice, frigidere și mobilier medical, valoarea totală a echipamentelor fiind de peste 8 milioane lei fără TVA!
 
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 săptămână

"CEI de la Spitalul Județean anunță punerea în funcțiune a Computerului Tomograf de la Neurologie." Cine sunt CEI, au niste functii, niste nume sau sunt doar CEI ?

Raspunde

Un sibian

Acum 1 săptămână

alt loc de spaga...!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus