Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

TOP 3 proceduri şi trucuri de beauty pentru rezultate pe termen lung

Îngrijirea personală este modul prin care îţi arăţi că te iubeşti şi că te respecţi. Bineînţeles, aspectul fizic este deseori cartea noastră de vizită, însă nu acesta ar trebui să fie primul motiv pentru care să o prioritizezi. Atunci când ai grijă de tine şi de frumuseţea ta, îţi demonstrezi că te iubeşti pe tine însăţi.

În prezent, există o mulţime de proceduri de beauty care îţi pot oferi rezultate pe termen lung, ceea ce înseamnă mai puţină muncă şi mai puţin efort pentru tine.

Descoperă TOP 3 proceduri şi trucuri de beauty care îţi oferă astfel de rezultate:

Epilarea definitivă

Părul nedorit este o problemă pentru foarte multe doamne şi domnişoare. Din fericire, epilarea definitva este o procedură care devine din ce în ce mai populară şi oferă rezultate bune pe termen lung.

În realitate, epilarea definitivă cu laser nu oferă rezultate pentru totdeauna, în ciuda denumirii sale. Rezultatele obţinute în urma tratamentelor cu tehnologia laser vor trebui întreţinute cu şedinţe anuale sau bianuale. Totuşi, acest lucru este suficient pentru a scăpa grijă de epilatului cu ceară, cu lama sau cu cremă depilatoare.

Înainte de a începe şedinţele de epilare definitva, cere sfatul medicului dermatolog pentru a şti exact dacă această procedură îţi este indicată.

Pregătirea pentru şedinţele de epilare cu laser este foarte uşoară. Trebuie să îndepărtezi părul cu lama sau cu un aparat de tuns, fără a smulge părul. Dacă epilarea cu lama îţi este incomodă, atunci aparatul de tuns este cea mai bună soluţie. Pentru rezultate cât mai bune, foloseşte un aparat de tuns cu accesoriu pentru corp.

Fie că alegi lama, aparatul de tuns sau un aparat de râs electric, îndepărtarea părului este esenţială înainte de şedinţa de laser. De asemenea, pielea trebuie să fie curată, fără urme de ulei, creme sau alte produse de îngrijire.

Descoperă şi aparatele de ras electrice

Dacă alegi să investeşti într-o astfel de procedură, vei dedica mai puţin timp îngrijirii pielii pe termen lung, deoarece nu va mai fi nevoie să te epilezi zilnic, săptămânal şi nici măcar lunar.

Procedurile estetice minim invazive

Grija faţă de piele înseamnă atât folosirea produselor de beauty potrivite, cât şi utilizarea procedurilor estetice minim invazive atunci când este cazul. Printre cele mai populare proceduri de acest tip se număra botoxul, folosit în prevenţia şi tratarea ridurilor de expresie, laserele cu CO2 fracţionat şi fillerele pe bază de acid hialuronic.

Cu ajutorul tratamentelor laser tip CO2 fracţionat poţi atenua semnele de îmbătrânire, cicatricile, dar şi petele pigmentare.

Fillerele pe bază de acid hialuronic se folosesc pentru a da volum şi contur fetei, în zone precum buzele, pomeţii sau mandibula. De asemenea, acestea se pot utiliza pentru a atenua semnele de îmbătrânire sau cicatricile.

Atunci când alegi procedurile estetice minim invazive potrivite cu ajutorul medicului dermatolog, te vei bucura de un ten mai luminos şi mai fresh pentru o perioadă bună de timp. Te vei bucura de rezultate pentru cel puţin câteva luni, timp în care tot ce trebuie să faci este să ai o rutină minimă de îngrijire, ce implică câteva produse de bază.

Folosirea cremei cu SPF

Semnele de îmbătrânire se număra printre principalele probleme cu care doamnele şi domnişoarele se confruntă după o anumită vârstă. Vestea bună este că există un produs ce poate contribui seminificativ la prevenţia acestora şi anume crema cu factor de protecţie solară.

Razele soarelui sunt resposabile de îmbătrânirea pielii, în special în zona fetei, care este expusă zi de zi.

Atunci când alegi să porţi SPF 30 sau 50 zilnic, îţi protejezi tenul de semnele premature de îmbătrânire. Mai mult, folosirea protecţiei solare este esenţială şi pentru prevenţia mai multor afecţiuni dermatologice, aşa că investeşte într-o cremă de calitate, pe care să o aplici în strat generos, pentru sănătatea şi frumuseţea pielii tale.

Inspiră-te din ideile de mai sus pentru a alege proceduri şi produse de beauty care să te ajute să te bucuri de rezultate pe termen lung, cu cât mai puţin efort. Vei vedea că investiţia va merita.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus