Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

Un copil de 12 ani a furat o mașină și a condus-o prin zona Broscăriei din Sibiu. A fost urmărit de poliție și a intrat într-o mașină parcată

Un copil de 12 ani a furat o mașină și a condus-o prin zona Broscăriei din Sibiu. A fost urmărit de poliție și a intrat într-o mașină parcată

Un copil în vârstă de 12 ani care a furat  o mașină și s-a urcat la volan a fost urmărit de poliție aproximativ 2 kilometri în zona Broscăriei. A agățat o mașină parcată și s-a oprit chiar lângă zidul unui imobil. 

Potrivit unor surse TS, incidentul a avut loc joi după amiază Băiatul a furat o mașină din zona magazinului Profi de pe strada Ștefan cel Mare, și s-a urcat la volan, fiind văzut de un echipaj de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar după aproximativ 2 kilometri, copilul a lovit o mașină parcată. În caz se fac cercetări in rem pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Liviu Muntenus

Acum 4 luni

Nu a furato, eu i-am dat voie sa o ia.
Raspunde

Sparrow

Acum 4 luni

Pāi dacā dascālii sunt in grevā si bitāngutii sunt liberi.....ce sā facā?
Raspunde

Dori

Acum 2 luni

Acest copil fuge de acasă și fura din casele oamenilor

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus