Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Cel mai mare ștrand din Sibiu amână deschiderea din cauza vremii nefavorabile

Cel mai mare ștrand din Sibiu amână deschiderea din cauza vremii nefavorabile

Reprezentanții Ștrandului Aqua Fun Sibiu anunță amânarea deschiderii, programată inițial pentru joi, de Ziua Copilului, motivul principal fiind vremea nefavorabilă.

Ștrandul trebuia să se deschidă mâine dimineață, însă meteorologii anunță joi o zi ploioasă în Sibiu, cu temperaturi destul de scăzute. Astfel, inaugurarea sezonului estival se amână câteva zile, până la îmbunătățirea vremii.

Reprezentanții ștrandului au declarat pentru Turnul Sfatului că toate facilitățile dedicate celor mici cu ocazia Zilei Copilului vor rămâne în vigoare pentru ziua deschiderii.

”Din cauza precipitațiilor prognozate suntem obligați să amânăm câteva zile marea deschidere de mâine. Evident că oamenii nu pot veni la ștrand dacă plouă sau e frig. Precizăm că anunțul privind intrarea gratuită pentru copii, dar și alte beneficii, rămân valabile pentru ziua în care ne vom deschide porțile”, au explicat reprezentanții ștrandului.

Cu aproximativ 1.500 de șezlonguri și patru bazine, dintre care unul olimpic, ștrandul Aqua Fun este cel mai mare din oraș, aici mergând zeci de mii de sibieni vara pentru a se răcori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 4 luni

E vara in toata regula de vreo saptamana si ceva :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus