Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Viorel Teacă, despre motivele pentru care a plecat din poliție: Unul dintre ele a fost că Noris a crescut foarte mare și e perioada în care rămân amintirile

Viorel Teacă, despre motivele pentru care a plecat din poliție: Unul dintre ele a fost că Noris a crescut foarte mare și e perioada în care rămân amintirile

Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști sibieni, Viorel Teacă, a fost invitat marți seară în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit public pentru prima dată despre motivele pentru care a demisionat din Poliția Română, deși mai avea doi ani până la pensionare.

Citește și: Viorel Teacă, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din Sibiu, și-a dat demisia: Vreau să fiu fericit alături de familia mea

„Ideea este că pentru unii înseamnă puțin, pentru mine însemna mult (…) Depinde de ce parte a ușii te afli. Unul dintre motive a fost că Noris (fiul său n.r.) a crescut foarte mare și e perioada în care rămân amintirile și de exemplu, dacă veneam de la schimbul trei sau dacă veneam de la schimbul 1, unde trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, eram obosit întreaga zi și nici eu nu mai sunt tânăr și atunci mi-am dat seama” a spus fostul polițist sibian în dialog cu prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță.

Viorel Teacă a anunțat în 17 mai că și-a dat demisia din Poliția Română și că a ales să renunțe la pensie. În emisiunea „La Măruță” acesta a ținut să-i salute pe toți colegii săi cu care a lucrat în poliție de-a lungul carierei de 27 de ani.

„Pentru mine, până la urmă, lucrurile au fost bune fiindcă fiecare eșec în viață este un pas înainte spre evoluție. Dacă am ajuns la tine, înseamnă că am ajuns unde trebuie. Vreau să-i salut pe toți polițiștii de la Poliția Sibiu, pe foștii mei colegi de la Olt, de la Argeș și pe fostul meu Inspector Șef de la Sibiu și nu în ultimul rând vreau să îi transmit cele mai calde urări de bine, gândurile mele cele mai bune domnului chestor general de poliție Bogdan Despescu care m-a felicitat cu cea mai înaltă decorație din cadrul Ministerului Internelor și din cadrul Poliției Române, cu emblema de onoare”, a mai spus fostul polițist în emisiune.

„Am stat 27 de ani în Poliția Română, unde m-am simțit foarte bine”

Acesta a vorbit, de asemenea, și despre un vis pe care l-a avut înainte să se decidă să plece din poliție.

„În perioada aceea am avut un vis în sensul că devenisem foarte bătrân și nu mai am timp să stau cu familia, să mă joc cu cel mic, mă întâlnisem cu niște tovarăși de-ai mei din copilăria de la țară, unde am petrecut foarte mult timp, unde toți petrecem copilăria, și eram toți foarte bătrâni și am realizat că e timpul să pun stop. Am stat 27 de ani în Poliția Română, unde m-am simțit foarte bine, lucrurile au fost și cu bune și cu mai puțin bune. Sunt mândru că am fost polițist, dar cred că este de ajuns pentru mine și este timpul să merg pe drumul meu mai departe”, a mai spus acesta.

Teacă a vorbit și despre succesul său pe Tik-Tok și despre cum l-a ajutat acesta în a ajunge să promoveze, anul trecut, noile uniforme ale Poliției Române.

„Am jucat într-un serial despre Poliția Română, și apropo de filme, te-am auzit înainte că-mi spuneai despre Tik Tok, și datorită Tik Tok-ului am fost ales anul trecut să prezint noua uniformă a Poliției Române în calitate de model, iar la scurt timp am jucat într-un film de promovare pentru Poliția Română”, a mai spus acesta.

Context

Viorel Teacă, a anunțat în 17 mai într-o postare publicată pe pagina sa de facebook că și-a dat demisia din Poliția Română și a decis să renunțe la pensie.

„Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Politia Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent. P.S. Cât despre voi (societatea civilă), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tău”, a transmis miercuri Viorel Teacă pe pagina de facebook.

În luna februarie, sibianul anunța că se gândește să se retragă din Poliția Română și că urmează să facă câteva demersuri în acest sens.

Viorel Teacă a reușit să strângă o comunitate mare pe rețelele sociale mai ales pentru videoclipurile sale postate cu regularitate, videoclipuri care au strâns de-a lungul timpului mii de comentarii și reacții. Recent, polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii” difuzat la AXN.

Citește și: 

Polițistul Viorel Teacă, actor în cel mai nou serial AXN. „Oamenii legii” începe în 14 noiembrie

Cel mai popular polițist din Sibiu: ”Știți cum e Poliția văzută? Exact așa cum este întreaga societate”

Sursă foto: Captură video

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pro adevăr

Acum 3 luni

Astfel de personaje nu aveau ce căuta în poliție, ca de altfel, mulți asemenea lui. S-a greșit încă de la momentul recrutării și angajării lui în sistem, dovadă lipsa de interes în executarea atribuțiilor de serviciu în detrimentul cancanurilor și postărilor pe rețelele media. Așa că.....Numai de bine!
Raspunde

Unu

Acum 3 luni

Mi se pare mie sau esti un pic suparat ca nu l-ai dat tu afara?
Raspunde

Liviutz Bucataru’

Acum 3 luni

Boss e nevoie si de din astia ca sa mai spele imaginea politiei. Altfel la televizor vezi prezentata doar incompetenta din sistem.
Raspunde

Alex

Acum 3 luni

Dar câți ar mai fi avut până la pensionare???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus