Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Un nou festival rock în județul Sibiu. Banii strânși vor fi donați copiilor care suferă de o boală incurabilă

Un nou festival rock în județul Sibiu. Banii strânși vor fi donați copiilor care suferă de o boală incurabilă

Județul Sibiu găzduiește vara aceasta, în premieră, un nou festival rock numit: Sasha’s Bike Festival 2023.

Evenimentul este programat între 16 și 18 iunie, în satul Lotrioara din comuna Boița.

Conform organizatorilor, Sasha’s Bike Festival 2023 este dedicat tuturor iubitorilor de motociclete și muzică rock și are scop umanitar pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa, o boală incurabilă de care suferă 79 de copiii din România care are, din păcate sfârșit tragic, majoritatea copiilor neajungand la maturitate.

”Din acest motiv și datorită suferințelor zilnice ale acestor ”Fluturași" - afecțiunea este denumită și Boala Fluture datorită sensibilității extreme ale pielii - încercăm sa dilatam timpul pentru ei strângând fonduri pentru a putea beneficia de tratamentele extrem de scumpe care constau în creme și pansamente speciale de care au nevoie zilnic, toate coroborate cu o alimentație adecvată pentru că boala încet, încet afectează și partiile interne ale organismului. Dorim sa le construim aici pe Valea Lotrioarei un loc care sa-i primească cu drag și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare”, spun organizatorii evenimentului.

Scopul este ca cei bolnavi să aibă o tabără cu căsuțe pe Valea Lotrioarei, cu toate facilitățile, inclusiv locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care să beneficieze în majoritatea timpului copiii și familiile lor.

”În aceeași timp acest spațiu poate fi folosit pentru a găzdui toți iubitorii de motociclete, pentru activități distractive, relaxare și întruniri. Fondurile obținute în urma acestor activități vor finanța complet timpul petrecut de ”fluturași” în aceasta tabără. Pe lângă suferința fizică zilnică și traumele psihice de care au parte acești copilași sunt părinții lor care sunt puși în situația de a asista neputincioși la suferințelor copiilor lor și din acest motiv va rugam sa ne fiți alături pentru a le alina măcar în mică parte drama lor”, mai transmit organizatorii festivalului.

Cine este interesat de eveniment sau vrea să dea o mână de ajutor poate cumpăra bilete de aici, prețurile fiind cuprinse între 30 și 70 de lei.

În plus, oricine dorește poate dona orice suma în contul dedicat în lei sau euro, deschis la Alpha Bank:

RO81BUCU1061215963236RON

RO38BUCU1061215965007EUR

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus