Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
5°C

Antolin Sibiu a împlinit 15 ani de activitate și și-a premiat angajații: „Vom continua împreună la fel ca până acum, ca o familie”

Antolin Sibiu a împlinit 15 ani de activitate și și-a premiat angajații: „Vom continua împreună la fel ca până acum, ca o familie”

Compania Antolin Sibiu a sărbătorit săptămâna trecută 15 ani de activitate. Cu această ocazie echipa de conducere a pregătit un moment special pentru angajații firmei. Pentru a-și arăta recunoașterea pentru activitatea angajaților, toți cei care au împlinit între 10 și 15 ani de activitate, au fost premiați de managementul companiei.

Evenimentul a avut loc joi, 8 iunie, la sediul companiei, de pe Strada Europa Unită 7. Maria Helena Antolin, vicepreședinte Antolin a fost prima care a luat cuvântul pe scena amplasată în interiorul fabricii.

„Mă bucur să fiu aici, alături de voi toți. Este o plăcere foarte mare, am fost aici înainte de pandemie și sunt foarte bucuroasă să văd foarte multe femei care lucrează aici. Ne uitam mai devreme pe câteva statistici, suntem fabrica cu cel mai mare număr de femei, atât în producție, cât și la birouri.

Am făcut un tur de fabrică și vreau să vă spun că aveți o fabrică extraordinară. În urmă cu 15 ani am avut un început destul de dificil, dar acum cred că am deschis o ușă foarte frumoasă pentru viitor pentru că văd o fabrică cu foarte mulți oameni pregătiți, cu foarte multă implicare. Vreau să vă mulțumesc pentru implicare, pentru munca pe care o depuneți în fiecare zi, cu siguranță vom atrage foarte multe proiecte pentru viitor. Vă mulțumesc mult. Acum urmează să îi premiem pe angajații care au între 10 și 15 ani de activitate, vreau să vă spun că există niște condiții speciale în Europa și mai ales în Sibiu, rata șomajului este foarte scăzută, este foarte important să subliniem asta, că oamenii rămân în companie atât de mult timp”, a spus aceasta. 

„Vom continua împreună ca o familie”

Marta Cuevas, vicepreședintele diviziei de Iluminat, Interfețe Om-Mașina și Sisteme Electronice din care face parte și site-ul din Sibiu, a vorbit despre cât de importantă este ideea de unitate și de spirit de echipă în atingerea succesului unei companii. De asemenea, a prezentat și obiectivele Antolin pentru viitorul apropiat.

„Sărbătorirea a 15 ani înseamnă un moment important pentru Sibiu. Fabrica s-a înființat acum 15 ani într-o altă locație, am văzut necesitatea de a crește și din acest considerent am căutat și am găsit o nouă locație pentru fabrică. Am crescut în capacitățile tehnice și în capacitățile de producție cu o mare schimbare în management, în coordonarea fabricii, ceea ce înseamnă  că am format acum o echipă, o viziune pentru viitor. Acum la Sibiu găsim o fabrică matură, demonstrăm că putem face o echipă muncitoare și în momentul acesta clienții ne sună și ne felicită pentru ceea ce văd aici când vin în vizită.

A rămas să menționez două puncte pe care trebuie să le îmbunătățim pentru noile provocări care urmează. Primul face referire la proiectele noi care vin, care sunt mult mai complexe decât cele pe care le-am avut până acum și trebuie să fim siguri, să securizăm startul acestor proiecte. În al doilea rând, ne dorim să generăm mai multe beneficii în această fabrică, să creștem productivitatea, să fim mult mai eficienți și profitabili. Mulțumesc pentru acești 15 ani și pentru alți mulți înainte împreună. Vom continua împreună ca o familie, ca o echipă, familia Antolin”, a spus aceasta în fața angajaților.

Perseverența angajaților și a conducerii este cea care a făcut posibilă această aniversare, a punctat și Cristian Geicu, directorul general al companiei.

„Știți că se zice că perseverența este pentru om ceea ce este carbonul pentru oțel, dacă ai cantitatea potrivita de carbon poți să faci un oțel bun sau nu. Perseverența fiecărui om care a lucrat aici și perseverența celor care lucrează în prezent este cea care ne-a adus astăzi aici. Pentru asta vreau să vă mulțumesc tuturor și să vă urez la mulți ani”, a adăugat acesta.

Despre Antolin

Antolin este o afacere de familie. Prima cărămidă a companiei a fost așezată în 1950, atunci când cei doi frați, Avelino și Jose Antolin, au deschis un mic atelier mecanic în Burgos, Spania, atelier ce a luat repede avânt prin brevetarea fuzetei. Acest brevet a fost cel care a condus la prelungirea duratei de viață a acestei piese din zona de direcție a masinii și a propulsat totodată afacerea spre deschiderea primei fabrici Antolin din Spania: Antolin ARA. Astăzi Antolin are 130 de fabrici și 27 de centre tehnico-comerciale la nivel global și împreună cu o echipă de peste 24.000 de profesioniști este prezent în 9 din 10 cele mai bine vândute mașini din lume.

În Antolin dezvoltăm și producem astăzi o gamă largă de soluții de iluminat, de la console electronice și lămpi de lectură până la lumini multifuncționale, DRL-uri, lumini de proiecție și sigle retro iluminate. Oferta largă de suprafețe decorative adaugă si mai multă valoare produselor noastre cu funcționalități suplimentare, cum ar fi iluminarea funcțională, comenzi tactile sau feedback-ul haptic.

Sucursala din Sibiu face parte din divizia de Lighting, Human Machine Interface & Electronics (Iluminat, Interfete Om-Masina si Sisteme Electronice) a companiei, iar în acest an celebrează 15 ani de activitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus