Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Un tânăr condamnat la închisoare pentru că a condus drogat a fost prins la Sibiu

Un tânăr condamnat la închisoare pentru că a condus drogat a fost prins la Sibiu

La data de 22 iunie, pe raza municipiului Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea, pe numele căruia, la data de 3 martie, Judecătoria Făgăraș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, transmit vineri reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dragos

Acum 10 luni

Un valcean mai putin la Sibiu. Nu e mult, dar tot e ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus