Duminică,
24.09.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

Actualizare incendiu Slimnic: Pompierii sibieni au salvat patru pui de pisică de la subsolul casei. Cauza incendiului a fost fumatul în locuri necorespunzătoare

Actualizare incendiu Slimnic: Pompierii sibieni au salvat patru pui de pisică de la subsolul casei. Cauza incendiului a fost fumatul în locuri necorespunzătoare

Pompierii ISU Sibiu intervin de urgență în localitatea Slimnic pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă de locuit. 

Actualizare

Pompierii au lichidat prompt incendiul astfel acesta nu s-a extins la întreaga locuință. A fost afectat subsolul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, iar parterul a fost inundat cu fum.

„S-au îndepărtat efectele negative și încăperile au fost ventilate. Au fost salvați 4 pui de pisică, din subsolul casei. O femeie de 44 de ani și fiul acesteia în vârstă de 12 ani au fost asistați medical întrucât au suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital. Incendiul a fost cauzat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător”, transmite ISU Sibiu.

Știre inițială

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără la subsolul casei și cu degajări mari de fum. La fața locului sunt mobilizare două autospeciale de stingere o autoscară și un echipaj SMURD”, transmite ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus