Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Locuitori ai străzii Tomis spun că nu au apă și canal: „În acte figurează că la noi există de toate. Nu există așa ceva”

Locuitori ai străzii Tomis spun că nu au apă și canal: „În acte figurează că la noi există de toate. Nu există așa ceva”

Doi proprietari de case ridicate pe strada Tomis din Sibiu au venit în fața consilierilor locali pentru a li se plânge de infrastructura de pe strada lor.

Adrian Petca, însoțit de un vecin, a cerut să ia cuvântul la finalul ședinței Consiliului local Sibiu de miercuri după-amiaza, pentru a le descrie aleșilor faptul că pe strada unde locuiește nu există decât rețea de canalizare pluvială. Asta în ciuda faptului că – a arătat Petca – autoritățile știu altceva. „Am făcut și o adresă în noiembrie 2021 către Apă Canal, am fost contactat după mari insistențe și am fost luat peste picior, pentru că insistam să primesc un răspuns: mi s-a spus că există apă, canal și pluvial. Am arătat că nu există decât pluvial. Și, după alte trei săptămâni, mi s-a răspuns dacă vreau să fac eu proiect de prelungire a rețelei. Cu toate că acolo, în zonă, pe acte figurează că există toate. Noi nu avem așa ceva. Acea stradă a fost asfaltată și, totuși, noi nu beneficiem de aceste dotări. Prelungirea la gaz și electrica, pe banii mei le-am făcut”, a precizat Petca (foto dreapta).

Petiția sa nu a primit un răspuns pe loc. Strada Tomis se află în cartierul Tineretului, dar în continuarea terenurilor pe care administrația locală le-a împărțit cu titlu gratuit tinerilor, pentru a-și ridica o casă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus