Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Scandia vinde proiectele imobiliare din Sibiu. Director: ”Dorința de a înstrăina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp și resurse”

Scandia vinde proiectele imobiliare din Sibiu. Director: ”Dorința de a înstrăina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp și resurse”

Conducerea companiei Scandia Sibiu anunță într-o informare publică că va renunța la managementul proiectelor imobiliare pe care le are în desfășurare, urmând să se concentreze pe producția și distribuția de alimente.

Concret, Scandia Food, a pus în vânzare divizia de imobiliare a grupului.

Proiectele care vor fi înstrăinate sunt: Morilor, Frigoriferului, Cristian – toate din Sibiu și Calea Vitan – din București.

”Am construit și administrăm un business complex și unele dintre cele mai apreciate mărci de succes din România. Dorința de a înstrăina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp și resurse pe care aceste proiecte le necesită. Această decizie reprezintă o etapă firească în cadrul grupului ale cărui obiective sunt de a ne concentra pe consolidarea poziției pe care compania o ocupă pe piața din România care prezintă numeroase oportunități de creștere și dezvoltare, pe atingerea obiectivelor strategice trasate precum și pe integrarea companiilor nou intrate în portofoliul Scandia Food și consolidarea prezenței acestora în categoriile în care activează”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General și Administrator, Scandia Food.

Proiect de 30 de mil. de euro, înainte de pandemie

Înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19, Scandia Sibiu a anunțat intenția de a investi în Sibiu peste 30 de milioane de Euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidențial de amploare, desfășurat pe o suprafață de aproximativ 70.000 de metri pătrați. Nu mai puțin de 600 de apartamente urmau să fie construite pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia de pe strada Morilor.

La momentul respectiv Scandia anunța că prețul apartamentelor în zona în care va fi construit ansamblul rezidențial dezvoltat de Scandia Food pornește de la 39.000 de euro + 5% TVA.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți citi aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Bubi Seven

Acum 10 luni

Criza e pe noi !
Raspunde

ACraciun

Acum 10 luni

Niște incompetenți! Cum sa vinzi proiectele imobiliare... ne-au năpădit din București tot felul de șmecheri. Ar trebui sa între pe mana DNA-ului! Cum au pus mana pe Scandia?
Raspunde

Kokos

Acum 10 luni

Pai e simplu : vand terenul unora care pot sa construiasca . E normal , Scandia nu e societate de constructii.
Raspunde

Gicu

Acum 10 luni

Daca nu sunt atenti or sa ajunga precum SC BERE TREI STEJARI cand si-au inceput sa ridice in propria curte mastodontul de beton in care acum activeaza firme de IT

Raspunde

Claudiu

Acum 10 luni

Adrian Gașpar probabil ca nu mai petrece la Loft cu Busoi si Nicolae Dumitru - proprietarul NIRO- zille de nastere ale progeniturii. Si-atunci, normal , s-a fleshcait si partea de imobiliare. @ACraciun, stai flexat. Tot cu banii smecherilor din Bucuresti s-ar fi realizat ghidusiile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus