Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un șofer drogat a lovit un biciclist în sensul giratoriu dintre Ștefan cel Mare și Semaforului apoi a fugit

Un șofer drogat a lovit un biciclist în sensul giratoriu dintre Ștefan cel Mare și Semaforului apoi a fugit

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță prinderea unui șofer sibian, care după ce a lovit un biciclist în sensul giratoriu a fugit.

Evenimentul a avut loc marți după-masă, în jurul orei 16:30. În timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare dinspre Semaforului, în intersecția sens giratoriu cu strada Henri Coandă, un bărbat nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție, părăsind ulterior locul producerii evenimentului.

”În jurul orei 17,30, biciclistul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mureș, s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, polițiștii rutieri fiind înștiințați de către cadrele medicale cu privire la producerea evenimentului rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane”, au transmis polițiștii sibieni.

În scurt timp, polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au identificat pe conducătorul auto, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Nocrich.

”Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat rezultatul 0, însă testarea cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la benzodiazepină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism”, mai arată Poliția.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2170

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Lenke

Acum 10 luni

Zilnic sunt accidente in Sibiu!!! Din ce in ce mai multi drogati, betivani si soferi vitezomani fara permis. Trotuarele sunt pline cu masini parcate neregulamentar. Pietonul nu mai este in siguranta, nici pe trecere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus