Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Avram Iancu, înotătorul care a parcurs Dunărea și a traversat Canalul Mânecii, se întâlnește astăzi cu medieșenii

Avram Iancu, înotătorul care a parcurs Dunărea și a traversat Canalul Mânecii, se întâlnește astăzi cu medieșenii

Avram Iancu, înotătorul devenit cunoscut în toată lumea pentru o serie de aventuri și recorduri unice, se întâlnește în această după-amiază cu medieșenii.

Evenimentul va avea loc de la ora 17:00, la Hanul Greweln.

”Avram Iancu ne va povesti cum e să ai o carieră de succes în apele învolburate ale lumii și cum poate orice om sa-i urmeze exemplul,să-și depășească limitele. Biografia dansului este impresionantă: Traversarea înot a Dunării - 2.860 km, traversarea Canalului Mânecii și traversarea înot a Mării Galileii, printre altele. Domnul Iancu este singurul om din lume care a înotat un fluviu fără costum de neopren, Dunărea în 89 de zile”, spun organizatorii evenimentului.

În plus, Avram Iancu deține recordul național de anduranță, 36 h 29 minute de înot continuu.

”Am fost invitat la Mediaș pentru a mă întâlni cu înotători, copii practicanți de înot, părinții acestora și cine mai este curios. Oricine este bine venit”, a transmis și Avram Iancu.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 923

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus