Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Autocar cu 32 de pasageri, surprins mergând cu spatele pe autostradă. Șoferul a fost amendat cu 1.305 lei

Autocar cu 32 de pasageri, surprins mergând cu spatele pe autostradă. Șoferul a fost amendat cu 1.305 lei

Un șofer de 37 de ani din Timiș a condus cu spatele un autocar în care se aflau 32 de persoane, pe autostradă, la ieșirea spre Boița, anunță IPJ Sibiu. Manevra a fost făcută pe aproximativ un kilometru.

”Ca urmare a apariției în spațiul media, la data de 8 iulie a.c., a unui material video în care se observă cum șoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgență a autostrăzii A1, în zona km. 226, Boița, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea - Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, anunță IPJ Sibiu.

”Inconștiență pe autostradă, în timp ce toată lumea stătea în coloană la ieșire spre Boița. S-a trezit zmeul și a luat-o cu spatele spre Sibiu”, a scris un internaut la postarea de pe Facebook în care apare filmat autocarul.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10,45, pe A1, la km. 226, pe sensul Boița – Sibiu.

”Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, informează polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cristian

Acum 9 luni

Ah, uite ca se poate sa se autosesizeze! Perfect, am o filmare cu un **** pe contrasens pe str. Litovoi Voda, sunt tare curios daca puteti face ceva.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus