Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un copil de 15 ani a ajuns la spital după ce căruța în care se afla a fost lovită de un autoturism

Un copil de 15 ani a ajuns la spital după ce căruța în care se afla a fost lovită de un autoturism

Polițiștii rutieri intervin la un accident rutier produs în localitatea Cârța. Din primele cercetari efectuate, aceștia au stabilit faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani și o căruță condusă de un bărbat de 20 de ani, ambii localnici. n urma accidentului a fost rănit un băiat de 15 ani care se afla în căruță. 

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale băiatului care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pentru că prima ambulanță nu avea medic copilul a fost predat în drum spre spital unui echipaj cu medic. Acesta din urmă l-a transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, conștient. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus