Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Măldărășanu și Rednic, după Hermannstadt – UTA: ”O victorie meritată” vs. ”pierdem iar trei puncte nemeritat”

Măldărășanu și Rednic, după Hermannstadt – UTA: ”O victorie meritată” vs. ”pierdem iar trei puncte nemeritat”

Marius Măldărășanu, antrenorul AFC Hermannstadt a declarat după meciul din această seară, împotriva UT Arad (2-1) că în acest sezon echipa își dorește să promoveze în play-off.

„A apărut acea fază din nimic și am luat gol, dar băieții au crezut în ei, știau că putem reveni. Am fi putut egala chiar înainte de pauză, dar am făcut o repriză a doua bună. Au venit și golurile, am mai avut și alte situații. E bine că am câștigat, chiar dacă la limită. Per total, e o victorie meritată.

Per total, au fost trei meciuri bune pentru noi, prin prisma ocaziilor avute. Se poate mai bine! Am luat 6 puncte, dar ne putem mișca mult mai bine. Jucătorii au calitate. Am avut unele probleme pe început. Nu știu dacă fizice, dar e clar că, de fiecare dată când jucăm devreme, începem greu meciurile., a punctat Măldărășanu, la Digi Sport.

A spus că mizează pe omogenitatea lotului, ingredientul cu care a reușit să câștige 6 puncte în trei partide.

„Da, mizez pe omogenitate... eu așa cred că este bine! Cu cât schimbi mai mult, cu atât trebuie să existe mai multă răbdare din partea tuturor. Nea Mircea (n.r. - Rednic, adversarul de sâmbătă) o face destul de des, de exemplu, dar asta e filosofia mea. Mă bucur că au înțeles cu toții, și Dani Coman, și conducătorii.

Putem facem multe schimbări, dar asta nu e o certitudine că lucrurile vor sta bine, chiar dacă aduci jucători buni.

Ne-am dori să terminăm mai sus decât am făcut-o anul trecut (n.r. - locul 11). Sunt euforic, entuziast, am făcut șase puncte, dar trebuie să fim realiști și să nu punem presiune inutilă pe noi. Da, în sufletul nostru vrem play-off-ul”, a spus Măldărășanu, la finalul partidei cu UTA.

Rednic: ”Două goluri luate din faze fixe. Păcat. Cred că meritam cel puțin un egal”

De cealaltă parte, Mircea Reddnic a declarat că echipa sa merita cel puțin un egal și dă vina pe arbitrii din camera VAR.

”Triste, dureroase. Iar am condus, am avut o repriză foarte bună. Și a doua repriză am început-o bine. Dar a apărut acel penalty. Arbitrul le-a spus că a fost henț. La noi tot timpul VAR-ul apare. În favoarea noastră... Cred că dormeau, erau și ei la un ceai. Împotriva noastră se vede totul.

După, am reușit să echilibrăm jocul. Dar sunt supărat. Două goluri luate din faze fixe. Păcat. Cred că meritam cel puțin un egal. Asta e părerea mea. E greu, când pe un joc bun îți vine un așa penalty și s-a schimbat soarta unui meci.

Îmi pare rău că pierdem iar trei puncte nemeritat. Oricum se vede o îmbunătățire. Și fizică. Jucătorii care au venit s-au integrat cât de cât. Minutele pe care le-au jucat nu au fost rele. Vine meciul de la Iași și trebuie să îl pregătim”, a spus Mircea Rednic după meci.

Cătălin Carp a deschis scorul în minutul 31, pentru UTA. În repriza secundă, AFC Hermannstadt a revenit prin golurile lui Daniel Paraschiv (minutul 50), din penalty, și Mino Sota (minutul 58).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

IDGAF

Acum 9 luni

Nemeritat ? Pe bune ? Domnule MR chiar aveți un tupeu grosolan . Statisticile o arată nu eu . Astăzi la Sibiu nu trebuia să plecați cu nici un punct . Jocul a aparținut în totalitate sibienilor . Marius Maldarusanuba arătat încă odată că are caracter și este un antrenor mare care merită să antreneze la o echipă de Cupele Europene . Dacă FCH nu are obiective mărețe pentru ce să se plafoneze aici la Sibiu . Jucătorii de asemenea au dat dovadă de caracter . Poate postul de fundaș stânga după plecarea lui R. Oprut o să fie cu ceva probleme și postul de fundaș dreapta necesită o schimbare . Meciurile grele acum încep dar perioada de transferuri nu s-a încheiat . Bravo FCH și Staffului!
Raspunde

Leonard

Acum 9 luni

Marius Maldarusanu varămâne ani buni la Sibiu . Eu În locul lui m-aș muta definitiv la Sibiu și aș rămâne la echipa FCH așa cum a rămas și Alex Ferguson la Manchester United sau Pep Guardiola la City . Dacă se vrea continuitate la echipă . De ce să plece la altă echipă . Să își piardă locul de muncă după 6 luni sau un an ? Aici are liniște și susținere 1000% din partea tuturor . Eu nu aș pleca să fiu în locul dânsului . Acest sezon vrem din tot sufletul să vedem echipa FCH în PlayOff .
Raspunde

Adrian Antonie

Acum 9 luni

Prin aceste declaratii, Mircea Rednic se decredibilizeaza inca o data, aratand ca nu prea mai are nimic in comun cu meseria de antrenor si cu atitudinea obiectiva. UTA nu a jucat aproape nimic. In afara unui presing om la om si faulturi la intimidare ca la Dinamo pe vremuri, altceva n-au aratat nimic. Dl Rednic sa ziceti merci ca nu ati plecat cu o infrangere la 4-5 goluri diferenta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus