Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Primăria Racovița trece mai multe terenuri în proprietatea Consiliului Județean Sibiu pentru modernizarea unui drum

Primăria Racovița trece mai multe terenuri în proprietatea Consiliului Județean Sibiu pentru modernizarea unui drum

Primăria Racovița a aprobat în Ședința de Consiliu Local din această lună proiectul prin care trece mai multe terenuri din proprietatea publică a comunei în proprietatea publică a Județului Sibiu.

Proiectul de hotărâre privind trecerea din proprietatea publică a comunei Racovița în proprietatea publică a Județului Sibiu a unor imobile terenuri care sunt afectate de lucrarea de utilitate publică de interes județean „Modernizarea DJ 106 P DJ 105 G Râu Sadului – Tălmaciu – Avrig – DN 1 (Bradu) – DJ 104  F - Săcădate – Glâmboaca - Colun- Nou Român – int. DJ 105 D” – tronson 4”, a fost aprobat în ședința de marți, 25 iulie. 

„Așa cum se poate observa din adresa primită de la Consiliul Județean Sibiu la începutul lunii iulie, Consiliul Județean Sibiu a început etapa legală de exproprieri pe tronsonul de drum menționat în vederea realizării proiectului de investiție pe care îl are în demarare. Pe acest traseu și comuna Racovița este proprietar conform anexei la prezenta hotărâre pe patru parcele”, a transmis Andreea Voicu, primarul comunei Racovița. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus