Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
7°C

„Depășire extrem de imprudentă și ilegală” pe autostradă, filmată înainte de tunelul de la Săcel

„Depășire extrem de imprudentă și ilegală” pe autostradă, filmată înainte de tunelul de la Săcel

Șoferul unui autoturism cu cameră de bord a surprins o depășire realizată pe banda de urgență, urmată de revenirea pe banda a doua, tot pentru o depășire.

„Depășire extrem de imprudentă și ilegală a unui «conducător auto» din Covasna, aproape de intrarea în tunelul de la Săliște (Săcel – n.r.), A1, sensul Deva-Sibiu”, a scris Mihai Dăncescu, membru al grupului INFO TRAFIC jud. SIBIU, despre imaginile surprinse în seara zilei de 15 august 2023.

Imaginile redau momentul în care șoferul unui autoturism Skoda intră de pe prima bandă cea urgență pentru a depăși un autoturism care, la rându-i, se pregătea să depășească un vehicul aflat în fața sa, în timp ce de pe banda a doua se replia pe prima un alt autoturism. În tot acest scenariu, șoferul din Skoda revine de pe banda de urgență direct pe banda a doua a autostrăzii pentru a depăși din nou. Evenimentele s-au derulat într-o zonă în care, conform presemnalizărilor, viteza maximă ar fi trebuit să nu depășească 80 de km/h.

„Din păcate a trecut în viteză prin lateral și nu se vede numărul de înmatriculare. Cu siguranță aș fi trimis-o la Poliția rutieră”, a răspuns Mihai Dăncescu, la îndemnurile celorlalți membri ai grupului de a raporta incidentul la poliție.

Sursa video: Facebook / INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Claus

Acum 1 lună

Hai ca imediat apar aia care se iau de cei care depasesc si nu o fac ca la Nascar :))
Raspunde

Ghfkj

Acum 1 lună

astia trebuie lasati pietoni cel putin 1 an cu examen dupa si la inca o abatere dupa acea timp de 1 an luat carnetul pe 3 ani si tot asa iar dupa a 3-a abatere luat carnetul pe viata...
Raspunde

HHH

Acum 1 lună

Pentru asa ceva dincolo de Nădlac i-ar lua permisul pana de revelion dar i-ar lua și banii de carburant pana atunci. Au avut noroc cu carul.
Raspunde

Anonim

Acum 1 lună

Trimite filmarea !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus