Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Mama tânărului care a murit în accidentul de pe centura Avrigului este în stare critică la spital

Mama tânărului care a murit în accidentul de pe centura Avrigului este în stare critică la spital

O a doua persoană implicată în accidentul care s-a produs miercuri, 16 august, pe centura Avrigului se află în stare critică, internată pe Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Sibiu. Accidentul a avut loc în urma unei depășiri neregulamentare și a dus la moartea unui tânăr de 19 ani și rănirea altor trei persoane. Surse neoficiale spun că tânărul ar fi fost cel care a intrat în depășirea neregulamentară, iar cea care este în stare gravă este mama lui.

Un băiat de 19 ani a murit în ciuda eforturilor depuse de salvatorii sosiți la fața locului pentru acordarea primului ajutor. Alte trei persoane, două femei și un bărbat, au ajuns la spital în urma accidentului produs ieri pe centura Avrigului. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean una dintre femei se află internată pe Secția de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean Sibiu în urma unui politraumatism sever.

„A fost operată de medici, starea ei fiind stabilă în acest moment, dar critică. Ceilalți doi pacienți sunt stabili”, transmit reprezentanții spitalului.   

Citește și: „Accident grav pe centura Avrigului din cauza unei depășiri neregulamentare. Un tânăr de 19 ani a murit, alte trei persoane sunt rănite”

Vă reamintim că în după amiaza zilei de ieri pe DN1, centura Avrigului, a avut loc un grav accident de circulație între două autoturisme conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu și unul de 36 de ani, din Brăila. În urma accidentului tânărul de 19 ani și-a pierdut viața, iar pasagera care se afla cu el în mașină a ajuns în stare gravă la spital. Tot la spital au ajuns și celălalt șofer și o femeie care se afla cu el în mașină. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

8 comentarii

Claus

Acum 8 luni

Periculoasa zona,e loc de doua benzi alternative acolo,nu vad rostul acostamentului atata timp cat sunt niste parcari si intrarile in Avrig destul de generoase...Sunt impins deseori in acostament de cei ce simultan depasesc,atat din fata cat si din spate.Pe tot traseul DN ului se pot face benzi alternative pt depasit,e spatiu destul,ca autostrada va mai lua niste vieti pana o sa fie inaugurata...
Raspunde

Y

Acum 8 luni

Doamne fereste de asa ceva, soferii astia nu stiu sa circule pe benzi normale dar pe cele alternative
Raspunde

Claus

Acum 8 luni

Intr-o zona unde erau accidente mortale la 3 zile,undeva dupa Sinesti pe E85 sunt astfel de benzi,situatie care a dus la reducerea nr de accidente...mai sunt in DN portiuni unde s au implementat astfel de benzi pe traseul Sibiu Brasov in ultimii 10 ani,si s-a redus si acolo nr de accidente...Tocmai ca benzile normale sunt insuficiente pt traficul dezvoltat si de aici frustrarea si speranta ca poti executa manevra pana la capat,insa o spun din propriile experiente de 25 ani pe sosele si 2 3 mil km parcursi...o masina intretinuta prost precum majoritatea celor din parcul auto romanesc,in special cele cu DPF,au momente in care,accelerate fiind si fortate,intra in "limp mode" deseori in depasiri cand tragi de masina si nu mai ai timp sa executi manevra,de unde si unele accidente de genul,desigur cand iti stii masina nu faci asa ceva,insa acolo e loc de benzi alternative pt cei ce acumuleaza frustrari urcand dupa tiruri sau altii care merg legal spre Bradu in acele rampe,sau invers desi destul timp de depasit de la Scoreiu pana la Avrig fiind drum drept deseori nu ai cum depasi,ba mai vine unul fara faruri si il vezi mai tarziu si renunti sau e mereu cate un utilaj pe DN sau chiar e trafic...incaodata de la Suceava pana la Bucuresti de la Bucuresti pana la Brasov respectiv Sibiu,cunosc drumul inca de pe vremea tragediei de la Mihailesti,pe atunci mai putine masini,astazi sunt insa prea multe,si cam aceleasi drumuri ca acum 25 ani...iar unde s-au facut benzi alternative sau pt depasit,precum cele de dupa Codlea de ex,situatia este in regula,rare accidente in acele zone,desigur banda alternativa sa fie b2,iar principala sa ramana b1,pt cei calmi sau camioane...e totusi vb de inginerie infrastructurala,nu desenate niste linii pur si simplu,daca mai pui si parapeti e si mai safe,de cand le-au scos pe cele de la Fantanita Haiducului,ziua si accidentul.
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 8 luni

Probabil vârsta și lipsa experienței la care adaugi graba asta permanenta și uneori nejustificată duce la tragedii.La 19 ani nu conștientizezi pericolul așa cum ar trebui,asta e una din greșelile tinereții și mulți plătesc scump.
Raspunde

@her...

Acum 8 luni

Nici unul nu a fost atent e clar; acolo e spațiu de 3 mașini, drumul e foarte lat. Acum ca ala de 19 ani a fost dobitoc și a depășit nu vad eu de ce nu as trage dreapta cât pot,mai ales ca e spațiu, pana la urma ma protejez în principal pe mine. Deci cred ca o mica vina are și celalalt șofer, care chiar dacă mergea pe banda lui, nu a fost atent.
Raspunde

Zigzag

Acum 8 luni

Unde scrie ca cel de 19 ani a provocat accidentul? Chiar sunt curios cine a depasit dar nu prea reisese din articol
Raspunde

Un sibian in devenire

Acum 8 luni

Daca nu te uiti n-ai cum sa vezi, citez din stire: "Surse neoficiale spun că tânărul ar fi fost cel care a intrat în depășirea neregulamentară"
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 8 luni

Mai e un articol despre accidentul in cauză.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus