Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Accident rutier în Dealul Dăii spre Roșia. Trei persoane au ajuns la spital

Accident rutier în Dealul Dăii spre Roșia. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accient rutier produs în Daia. Cauzele urmează a fi stabilite de polițiști. În acest moment traficul este ușor îngreunat în zonă. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DJ 106 intersecție cu str. Principală din localitatea Daia. Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutierii au stabilit faptul că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, cauza accidentului urmând a fi stabilită. 

Una dintre mașini era condusă de către un bărbat din Merghindeal, în vârsta de 63 de ani iar cea de a doua de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Ialomița. 

„La fața locului au ajus trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic. Trei persoane, două femei de 45 și 46 de ani, au suferit traumatisme abdominale și toracice și un bărbat de 46 de ani a suferit un traumatism cranian și au fost transportați la UPU Sibiu,  conștienți”, transmite sergent major Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu. 

Polițiștii Biroului Rutier sunt la fața locului și continuă cercetările. Traficul este ușor îngreunat în zonă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus