Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Școlile din comuna Roșia vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

Școlile din comuna Roșia vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

Unitățile de învățământ primar din Roșia vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Acest fapt este posibil în urma unei finanțări obținute prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență)  pentru dotarea Școlii Gimnaziale din Roșia.

Conform reprezentanților Primăriei Roșia prin acest proiect se vor achiziționa: mobilier pentru sălile de clasă, pentru spațiile destinate activităților extrașcolare și sportive, pentru laboratoarele și cabinetele de asistență psihopedagogică, materiale didactice și echipamente digitale.

„Este un proiect foarte important pentru copiii din comuna Roșia. Primăria comunei Roșia, cu sprijinul Consiliului Local a reușit modernizarea clădirilor unităților de învățământ, iar această mobilare și utilare se potrivește perfect. Vor fi table inteligente în clase, tablete și laptopuri. Copiii și cadrele didactice vor avea tot ce trebuie pentru o educație de calitate ”, spune Ioan David, primarul comunei Roșia.

Potrivit acestuia, peste 1.300 de copii din unitățile școlare ale comunei vor beneficia de aceste dotări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus