Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Mr Bit și-a mărit portofoliul deja impresionant cu 20 de jocuri de la 1X2 Gaming

Mr Bit și-a mărit portofoliul deja impresionant cu 20 de jocuri de la 1X2 Gaming

Cazinoul Mr. Bit a adăugat providerul 1X2 Gaming pe lista dezvoltatorilor de jocuri de cazino cu care colaborează. Astfel, platforma de gambling licențiată ONJN a ajuns să ofere jocuri furnizate de 73 de producători. Deocamdată, în secțiunea dedicată sloturilor au fost adăugate 20 de jocuri noi, dar pe viitor numărul păcănelelor 1X2 Gaming va crește.

1x2 Network are o reputație solidă, construită de-a lungul timpului pentru varietatea produselor, pentru compatibilitatea lor cu platforme diverse, ca și pentru calitatea jocurilor lansate. Acest provider este renumit în primul rând pentru jocurile de masă, dar și sloturile 1X2 Gaming sunt foarte populare. 

Iată trei dintre cele mai îndrăgite păcănele, aflate în oferta Mr Bit casino:

LUCKY STREAKS

Este un joc cu o structură total neobișnuită, comparativ cu majoritatea jocurilor de păcănele. Ecranul e format din zece grile cu un rând și trei coloane fiecare, pe care se succed fructe și alte simboluri caracteristice sloturilor ca la aparate: șeptari, clopoței, BAR, struguri, felii de portocale, lămâi, cireșe, curcubee. Se obține câștig atunci când pe toate cele trei coloane se oprește același simbol.

Șapte câștiguri consecutive declanșează o recompensă specială (fiecare plată luminează o literă din cuvântul „STREAKS”). Pictograma „BAR BAR” este cea mai valoroasă, fiind urmată de „BAR” și de „7”. Trei curcubee pe un rând aduc rotiri extra.

BATTLE MAIDENS. CLEOPATRA

1x2 Gaming este unul dintre dezvoltatorii de jocuri de cazino care s-au inspirat din poveștile Egiptului Antic. Unul dintre personajele cele mai cunoscute a fost regina Cleopatra, care a dus numeroase lupte încununate cu succes. Una dintre bătălii este prezentată în acest joc. Grila formată din cinci role și patru coloane este plasată pe un fundal ce reprezintă două statui îngenuncheate ale lui Anubis (zeul ce trecea sufletele morților în lumea de dincolo).

Simbolurile de top sunt cele care prezintă luptătoare antice. Fiecare personaj are valoare de Scatter și aduce rotiri extra cu multiplicator 2x dacă se oprește pe ecran în trei exemplare. Anubis (șacalul) este simbol Wild. Aleatoriu, în Wild se poate transforma și Ochiul lui Horus. Dintre pictograme nu lipsește Sfinxul, un simbol puternic al Egiptului.

1 MILLION MEGAWAYS BC

Fanii Ice Age cu siguranță se vor bucura de acest joc, a cărui acțiune se petrece în Era Glaciară. Mai precis, în urmă cu un milion de ani, când era foarte foarte... foarte frig. Slotul beneficiază de modul colapsabil care face ca simbolurile câștigătoare să dispară după ce plătesc și ca în locul lor să cadă altele, în cadrul aceleiași rotiri. Fiecare câștig consecutiv mărește cu o unitate multiplicatorul.

În stânga grilei sunt patru grămezi de vreascuri. La fiecare câștig, se aprinde un foc ce încălzește personajele. Atunci când toate focurile ard, jucătorul primește rotiri extra. Totodată, pe grilă se activează o rolă suplimentare Mammoth, cu până la 9 poziții. Mai sunt și alte jocuri Megaways în secțiunea https://mrbit.ro/en/games/providers/1x2.

Cine este Mr Bit

Operat de compania Avento MT Limited, MrBit este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. A intrat pe piața locală la începutul lunii iunie 2021, cu o platformă online care a impresionat prin oferta bogată de jocuri. Avento este o companie importantă din domeniul jocurilor de noroc ce își are sediul în Malta, deținând mai multe site-uri de cazino în Europa.

În prezent, în cazinoul Mr Bit găsești peste 2980 de sloturi și alte zeci de jocuri electronice de masă (ruletă, blackjack, baccarat), video poker, keno, Aviator. Acest operator are cea mai bogată ofertă de mese live (74), cu dealer uman, care asigură o experiență de joc similară cu cea din cazinourile terestre.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 620

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus