Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
5°C

Lucrările la străzile din localitatea Agârbiciu au ajuns la final. Urmează Axente Sever

Lucrările la străzile din localitatea Agârbiciu au ajuns la final. Urmează Axente Sever

Finalul lunii august sosește cu vești bune în ceea ce privește lucrările efectuate la străzile din comuna Axente Sever. Zilele acestea sunt finalizate lucrările de asfaltare în localitatea Agârbiciu, urmând ca, la începutul lunii septembrie, acestea să continue în localitatea Axente Sever.

În localitatea Agârbiciu, au fost realizate lucrări de modernizare pe străzile str. Calea Morii I, str. Calea Morii II, str. După Grădini I, str. După Grădini II, str. Iepeș, str. La Cruce, str. La Moară, str. La Vlad, str. Petișului și str. Verzăriei.

Lucrările vor continua în localitatea Axente Sever pe străzile: str. La Măcinică, str. La Mărgineanu, str. La Toderică, str. Primărie – Linie CFR, str. Primărie – sector SMA, str. Șosea Haltă și str. Suseni – Zegheș.

Lucrările de modernizare a străzilor includ și trotuare, rigole pentru apele pluviale, branșamente, podețe etc.

„Zilele acestea încheiem lucrările la străzile din localitatea Agârbiciu, se va asfalta și vor fi realizate înclusiv marcajele rutiere. Aceasta a fost și cea mai dificilă parte din proiect, având în vedere dimensiunea străzilor. Urmează ca la început de septembrie să demareze lucrările în localitatea Axente Sever. Am fost în mod repetat în teren, pentru a supraveghea evoluția lucrărilor și, împreună cu dirigintele de șantier și cu constructorul a căutat să găsim cele mai bune soluții, ca să avem la final străzi frumoase, moderne și durabile. Bineînțeles, voi supraveghea cu atenție și lucrările ce se vor desfășura în Axente Sever, fiindcă este un proiect la care am ținut foarte mult și mă bucur că am obținut finanțarea necesară”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Proiectul de modernizare a străzilor din comuna Axente Sever este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, precum și  cu fonduri de la bugetul local, având o valaore totală de 7.657.773 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus