Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Școala Gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbăr va fi dotată cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale

Școala Gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbăr va fi dotată cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale

UAT Şelimbar, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a persoanei juridice şcoala gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbărʺ, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ şi Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Valoarea totală a contractului de finanțare inclusiv TVA este de 948.265,54 lei, din care valoarea eligibilă nerembursabilă din PNRR este de 796.861,80 lei iar valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional este de 151.403,74 lei.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii infrastructurii educaţionale digitale şi a dotărilor materiale din cadrul ŞCOLII GIMNAZIALE “MIHAI VITEAZU” în vederea asigurării  unui proces educaţional eficient şi care să asigure respectarea standardelor europene.

Obiectivele  specifice ale proiectului sunt:

- Infiinţarea unui laborator de informatică şi dotarea cu echipamentele digitale  necesare  pentru sprijinirea transformării digitale a unităţii de învăţământ

- Dotarea unui cabinet de asistență psihopedagogică cu materiale didactice si echipamente digitale pentru o buna desfasurarea a  activitatii psihopedagogice

- Dotarea a 31 de săli de clasă din cadrul unităţii de învăţământ cu mobilier specific şi materiale didactice

- Dotarea sălii de sport din cadrul şcolii cu echipamentele necesare unei bune desfaşurări a activităţii sportive

Durata de implementare a proiectului este de 14 luni, respectiv de la data de 07 august 2023 până la data de  30 septembrie 2024.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus