Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Un adolescent a mers cu autobuzul, cu rucsacul prins între uși. Conducerea companiei a convocat șoferul pentru o cercetare internă

Un adolescent a mers cu autobuzul, cu rucsacul prins între uși. Conducerea companiei a convocat șoferul pentru o cercetare internă

Un adolescent a fost fotografiat în această dimineață în Sibiu circulând cu autobuzul, cu rucsacul prins în ușile mașinii.

Cel care a realizat fotografiile le-a postat pe rețelele sociale încercând să atragă atenția asupra pericolului astfel creat, făcând chiar o paralelă cu situația de acum o lună din Arad când o femeie a murit după ce a fost prinsă în ușile tramvaiului și târâtă pe carosabil.

Autorul imaginilor spune că scena s-a petrecut în jurul orei 09:55 pe strada Semaforului, iar după talie persoana cu rucsacul în spate era un adolescent.

„Eram în spatele autobuzului, în mașina mea și am rămas uimit de ce am văzut. Am vrut doar să trag un semnal de alarmă, că începe școala și am și eu copil care circulă cu transportul în comun”, a declarat martorul respectiv pentru Turnul Sfatului.

Din fericire, totul s-a încheiat fără apariția unei situații neplăcute.

Reporterul Turnul Sfatului a prezentat imaginile reprezentanților companiei de transport în comun a Sibiului. Aceștia au dispus o cercetare internă, convocând șoferul pentru a da explicații.

„În urma sesizării s-au efectuat verificările necesare și a fost identificat conducătorul auto în cauză. Acesta a fost convocat la sediul firmei pentru a da o notă explicativă, conform procedurilor interne. La finalul cercetării evenimentului reclamat se vor analiza concluziile și vor fi luate măsurile care se impun.

Ne cerem scuze pentru situația creată și vă asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public să fie executat în cele mai bune condiții”, a declarat Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Muresan

Acum 7 luni

Ce pretentii sa avem de la niste ..fr....ri? Ne duc ca pe sacii de cartofi...

Raspunde

MasajeptNato

Acum 7 luni

Sibiul, un cătun între Jaipur și New Delhi

Raspunde

Emil

Acum 7 luni

Le-au schimbat tot cu autobuze fara senzori. https://www.turnulsfatului.ro/2022/03/18/autobuz-vechi-fara-senzori-va-fi-scos-din-uz-explicatiile-accidentului-in-care-o-femeie-a-fost-prinsa-intre-usi-190972?comment

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gheorghe ion

Acum 7 luni

Acest ins care a facut poza unde a trait pana acum? Si până la urma care e manevra? Toti trebuie sa intram in autobuze. Face si asta din țânțar armasar

Raspunde

Nicolae

Acum 7 luni

La urcarea în mijloacele de transport în comun, rucsacul si/sau bagajele se țin în mână, nu în spate, nu neapărat pentru a evita acest gen de incident, ci mai ales pentru a nu înghesui, împinge sau dezechilibra pe ceilalți călători!!!
Raspunde

M

Acum 7 luni

Pe scurt, mortul e de vină.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus