Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Târg de biciclete în centrul Sibiului: Copiii cărora le-au rămas mici bicicletele sunt invitați să le vândă

Târg de biciclete în centrul Sibiului: Copiii cărora le-au rămas mici bicicletele sunt invitați să le vândă

Urban Bike Revolution organizează sâmbătă, 9 septembrie, în Parcul Tineretului din centrul Sibiului, un nou târg de biciclete.

Evenimentul, programat de la ora 09:00, se adresează în special copiilor cărora le rămân mici bicicletele și poate vor să le vândă.

”Copiii cresc bicicletele rămân - la aceeași mărime. Sau se schimbă gusturile. Indiferent de motiv te invităm să îți antrenezi spiritul antreprenorial, să dai o nouă viață lucrurilor tale și din câștig să te orientezi spre ceea ce poate îți doreai demult. Pe de altă parte poate îți cauți o bicicletă / trotineta sau alte lucruri pe mărimea ta sau vrei să îți reîmprospătezi colecțiile”, au transmis organizatorii.

Participarea este gratuită și nici o taxă nu este prevăzută pentru tranzacții.

Cine este interesat să participe se poate înscrie urmărind acest link.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4129

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 7 luni

Foarte buna ideea. Felicitari organizatorilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus