Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Restricții de trafic duminică în Sibiu

Restricții de trafic duminică în Sibiu

Duminică, 10 septembrie, va avea loc cea de-a V-a ediție a competiției de natație, ciclism și alergare – Binder Lake Triathlon. Cei aproximativ 200 de concurenți vor înota în Lacul Binder, vor alerga în jurul acestuia și vor pedala în zona Țiglari – Calea Șurii Mici.

Pentru buna desfășurare a probei de ciclism, la solicitarea organizatorului - Asociația Club Sportiv ARIA pentru Sport Sibiu - Comisia de sistematizare a circulației a aprobat următoarele restricții în trafic, pe traseul unde concurenții vor pedala:

- Închiderea circulației, în intervalul orar 10.00 – 12.00, pe strada Calea Șurii Mici, de la sensul giratoriu aflat la intersecția străzilor M. Kogălniceanu - Calea Turnișorului până la ieșirea din municipiul Sibiu (DJ – str. Salzburg). Menționăm că circulația va fi permisă alternativ, între str. Cărămidăriei și Frigoriferului, cu posibilitatea de a circula dinspre str. Frigoriferului, peste viaductul M. Kogălniceanu, înspre sensul giratoriu cu Calea Turnișorului

- Închiderea circulației pe străzile Varului, Mozaicului și Lacul Binder în data de 10 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 12.00

-Restricționarea unei benzi de circulație pe o scurtă porțiune a străzii Țiglari, în zona Lacului Binder, în același interval orar. De asemenea, se vor institui restricții pe str. Tractorului între str. Lacul lui Binder și str. Mozaicului.

Pentru siguranța rutieră, în ziua evenimentului, agenții Poliției Locale, dar și voluntarii de la această competiție vor fi prezenți pe traseu.

”Rugăm șoferii să de-a dovadă de înțelegere și să aleagă rutele ocolitoare în cele 2 ore în care se desfășoară evenimentul”, au informat reprezentanții primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 8381

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus