Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
5°C

”Puișor de la Mediaș”, sub control judiciar pentru 60 de zile. E acuzat că a dat mită 200 de euro unor polițiști

”Puișor de la Mediaș”, sub control judiciar pentru 60 de zile. E acuzat că a dat mită 200 de euro unor polițiști

Traian Bircea, cunoscut sub numele Puișor de la Mediaș a primit măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, după ce a fost surprins dând mită unui echipaj de poliție.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 29 ani, rezident în mun. Mediaş, judeţul Sibiu pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, prevăzută de art. 290 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 6 din Legea nr. 78/2000”, anunță prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Duminică dimineața, manelistul a dat 200 de euro cu titlu de mită unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei mun. Mediaş pentru a-l determina pe acesta să nu-i rețină permisul de conducere.

Bircea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducea cu o viteză de 112 km/h, în condițiile unei limitări a regimului de viteză la 50 km/h.

”De asemenea, în încercarea de a scăpa de urmărirea agenților de poliție, inculpatul a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, pe linie continuă. Ulterior testării cu aparatul etilotest poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336 alin.1 C.penal.

În cursul zilei de astăzi 11.09.2023 procurorul a luat faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, anunță procurorii sibieni.

Sursa foto: Captură video

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Valjan

Acum 3 săptămâni

Puisor? ...De care?

Raspunde

Mihai Tanase

Acum 3 săptămâni

"E acuzat că a dat mită 200 de euro unor polițiști." Adica pe româneste, a dat 200 de euro mita unor polițiști...
Raspunde

Cosa Nostra

Acum 3 săptămâni

Dacă un polițist lua șpagă 200 de euro, era imediat arestat. Individul, cetățean beat la volan, fuge de poliție, vrea să dea și șpagă și e doar pe control judiciar.. adica in libertate. Beat la volan și șpăgar nu e un pericol public. Vai de capul nostru... ... Statul=Mafia !!
Raspunde

Victoria

Acum 3 săptămâni

Mai bine le cânta ceva... :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus