Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

După două luni de la numire Cosmin Popa este schimbat de la conducerea DGASPC-ului cu Liliana Agârbiceanu

După două luni de la numire Cosmin Popa este schimbat de la conducerea DGASPC-ului cu Liliana Agârbiceanu

În data de 10 iulie reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu anunțau numirea în funcția de director interimar a lui Cosmin Popa. La două luni de la această numire instituția își schimbă iar directorul. De data aceasta este detașată în funcție Liliana Agârbiceanu. Aceasta va ocupa postul temporar. 

„Începând cu data de 11 septembrie 2023, doamna Agârbiceanu Liliana exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică de conducere de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu", este anunțul celor de DGASPC. 

Citește și Cosmin Popa este noul director interimar DGASPC Sibiu. Este angajat al instituției din 2007

Vă reamintim că DGASPC nu mai are director general din iunie 2021, când Laura Vâlsan a demisionat în urma rapoartelor de evaluare nefavorabile care i-au fost întocmite de către CJ Sibiu. De atunci niciun candidat care și-a depus dosarul pentru a ocupa acest post, nu a promovat concursul de angajare. Nu mai puțin de opt concursuri pentru ocuparea acestui post au fost organizate de atunci, ultimul având finalitate la sfârșitul lunii august. Șase dosare au fost acceptate de comisia de concurs ldar numărul acestora a scăzut drastic după prima probă, cea de testare a competențelor în domeniul tehnologiei informațiilor: doi au fost respinși, alți doi nu s-au prezentat. 

Doi candidați au rămas pentru proba scrisă, însă, la examen s-a prezentat unul singur. Acesta nu a promovat. 

Citește și: A opta încercare pentru găsirea unui director general la DGASPC Sibiu: din 6 candidați au rămas 2. Unul a luat doar 15 puncte, celălalt nu s-a prezentat

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus