Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Au început înscrierile elevilor și selecția dascălilor la Centrul de Excelență Sibiu. Copiii care își doresc performanță se pot pregăti gratuit

Au început înscrierile elevilor și selecția dascălilor la Centrul de Excelență Sibiu. Copiii care își doresc performanță se pot pregăti gratuit

S-a dat startul înscrierilor în centrul de excelență. Și în acest an școlar se vor organiza două categorii de programe. Este vorba despre programele pentru pregătirea copiilor pentru olimpiade și concursuri B și despre activitățile pentru dezvoltarea competențelor pluri-, inter, transdisciplinare.

Elevii care se vor înscrie pentru prima dată sau cei care se vor reînscrie o pot face prin completarea formularului pe care îl găsiți AICI până în data de 29 septembrie.

Toate detaliile legate de înscrieri, discipline și proceduri le puteți citi AICI

De asemenea, a fost demarată și procedura de selecție a cadrelor didactice care să pregătească copiii și tinerii capabili de performanțe înalte, din unitățile de învățământ din județul Sibiu.

Apelul se adresează celor care predau Biologie, Educație tehnologică/ Tehnologii, Fizică, Informatică, Istorie, Limba română, Limba engleză, Limba germană sau Matematică.

Vor fi selectați dascăli care manifestă interes constant faţă de pregătirea de performanţă a elevilor, cu prioritate cele ai căror elevi au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri, pe baza criteriilor specifice de selecţie stabilite la nivelul comisiei şi avizate de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar. Potrivit calendarului selecției întreg procesul se va finaliza în prima jumătate a lunii octombrie.

Toate detaliile despre procedura de selecție, documentele necesare și calendar pot fi consultate AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 1 săptămână

Cum sunt recompensati profesorii care sunt selectati si participa la aceste activitati suplimentare in cadrul centrelor de excelenta? Sau sunt activitati facute benevol
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus