Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Accident în lanț la Tălmaciu, trei mașini implicate

Accident în lanț la Tălmaciu, trei mașini implicate

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Tălmaciu, trei mașini fiind implicate.

Polițiștii serviciului Rutier Sibiu spun că, din primele cercetări efectuate la fata locului, au constatat faptul că în accident sunt implicate trei autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită.

”Mașinile erau conduse de un bărbat de 47 de ani, sibian; un bărbat de 32 de ani din Boița și un bărbat de 27 de ani din Avrig. Două persoane din mașina condusă de bărbatul din Boița, un bărbat in vârsta de 52 de ani și o femeie in vârsta de 50 de ani, ambii din Boița, au suferit vătămări corporale”, au transmis polițiști sibieni.

accident talmaciu

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a transportat la UPU Sibiu un bărbat care a suferit un traumatism cranio-facial cu hematom și un traumatism de umăr.

Traficul rutier este ușor afectat însă la aceasta ora nu sunt valoare mari de trafic.

accident la talmaciu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3058

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus