Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
9°C

O nouă ediție a Campionatului de Ticket to Ride la Sibiu. Cu banii strânși din taxa de participare Prietenii Mocăniței vor cumpăra o motocoasă pentru întreținerea liniei de mocăniță

O nouă ediție a Campionatului de Ticket to Ride la Sibiu. Cu banii strânși din taxa de participare Prietenii Mocăniței vor cumpăra o motocoasă pentru întreținerea liniei de mocăniță

A doua ediție a Campionatului de Ticket to Ride va avea loc, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10, pe strada 9 Mai, numărul 10 (magazinul Atu Toys). Taxa de participare la eveniment este de 45 de lei, bani care vor merge la Asociația Prietenii Mocăniței pentru a cumpăra o motocoasă necesară pentru întreținerea liniei de mocăniță de voluntari.

„Datorită succesului primei ediții și a încurajărilor și solicitărilor voastre, ne face mare plăcere să anunțăm a doua ediție a campionatului național de Ticket to Ride! 

Haideți să vă jucați cu trenuri prin Europa anului 1901 alături de alți oameni faini, aducându-vă totodată contribuția la proiectul mocăniței de pe Valea Hârtibaciului, fondurile strânse fiind în totalitate folosite pentru achiziționarea unei motocoase pentru întreținerea liniei de mocăniță de voluntari”, transmit cei de la Asociația Prietenii Mocăniței pe pagina de facebook.

Înscrierile se pot face aici. Evenimentul este organizat de MindSpot, Atu Toys, Board Games Events Sibiu, și Asociația Prietenii Mocăniței, cu sprijinul Asmodee Romania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus