Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Imagini de pe șantierul noii piste de biciclete care leagă Sibiul de Rășinari. Va fi gata în august 2024

Imagini de pe șantierul noii piste de biciclete care leagă Sibiul de Rășinari. Va fi gata în august 2024

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au publicat miercuri imagini de pe șantierul noii pste de biciclete care va lega Sibiul de Rășinari. August 2024 este termenul de predare a continuării pistei actuale, care se oprește în zona Tropini.

„Conform proiectului, va fi construit un segment lat de 3 m și o lungime de 87 m, amplasat pe partea dreaptă a drumului judetean (in direcția Rășinari), după care vor fi realizate două segmente de pistă, amplasate de o parte și de alta a șoselei, fiecare având lățimea de 1,5 m și lungimea de 1,6 km”, transmit autoritățile.

Noua pistă va fi construită în continuarea celei existente dinspre Sibiu, până la podul de peste râul Seviș de la intrarea în localitatea Rășinari.

Lucrările sunt finanțate de către Consiliul Județean Sibiu, cei 6,12 milioane lei fiind a locați din bugetul propriu, execuția fiind asigurată de asocierea Prodial SRL – Drumserv SA, cu termen de predare în luna august 2024.

Citește și 2022, anul pistelor de biciclete: de la Sibiu spre Rășinari, spre Cisnădioara, Ocna Sibiului și spre Poplaca, Orlat și Cristian. Urmează către Agnita și Poiana Neamțului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

D.M.

Acum 2 luni

a venit cimpeana la munca ?? Ca la sedintele de consiliu relevante e tot absenta! cat despre pista.... daca iese o pista ca la Marsa ... ar fi exact oglinda performantei sefei CJ Sibiu - valurita, ingusta, cu sant/rigola adanca langa, etc. Mai bine pedalezi pe sosea decat pe pistele la standarde de marginime
Raspunde

Sz

Acum 2 luni

Deci practic s-a latit drumu
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 luni

Cum sa faci in 11 luni 1 km? Si daca era un drum pt masini era mult. Sau credeti ca vor fi zapezi ca in anii'50?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus