Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Meteorologii sibieni: weekend-ul acesta vine vara peste toamnă

Meteorologii sibieni: weekend-ul acesta vine vara peste toamnă

32 de grade la Sibiu, 24 la Păltiniș și 16 grade la Bâlea – Lac sunt temperaturile prognozate pentru ziua de sâmbătă, urmată de o duminică tot caldă pentru această perioadă.

Cele mai mari temperaturi din județ vor fi consemnate în cursul zilei la Dumbrăveni (33 de grade), estimează meteorologii sibieni în prognoza pentru sfârșitul acestei săptămâni. „Vremea va fi călduroasă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei și în timpul nopții. Izolat, în a doua parte a zilei vor fi condiții slabe de averse trecătoare de ploaie. Vântul va prezenta intensificări temporare la munte și local în zonele joase din sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 14 și 16 grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de apariție a ceții”, se arată în prognoza semnată de meteorologul Roxana Dumitrescu.

Aceleași estimări de vreme caldă peste Sibiu sunt anunțate și pentru ziua de duminică, atunci când maximele ar urma să scadă de la 33 la 31 de grade celsius. Norii vor fi „temporari” peste cerul sibienilor, ploile fiind mai probabile în zonele de munte, însoțite de descărcări electrice. „Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 14 și 15 grade”, se mai arată în prognoza care anunță aceeași posibilă ceață dimineața.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus